Haberler

Gülsuyu Olaylarında Aranan Son Firari Yakalandı

Gülsuyu'nda 30 Eylül 2013 tarihinde gösteri yapan gruba yapılan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'in katil zanlısı olarak aranan son şüpheli Ş.E. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Gülsuyu'nda 30 Eylül 2013 tarihinde gösteri yapan gruba yapılan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'in katil zanlısı olarak aranan son şüpheli Ş.E. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Ş.E. soruşturmanın yürütüldüğü Organize Suçlar Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde 30 Eylül'de Hasan Ferit Gedik vurularak hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından operasyon düzenleyen İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 22 kişiyi gözaltına almıştı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmalarda olaya karıştığı iddia edilen firardaki son şüpheli Ş.E. önceki gün gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından yakalanan Ş.E. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Ş.E.'nin 10 ayrı tabancayla yaralama ve kurşunlama olaylarından polise geliş kaydı bulunduğu, ayrıca çeşitli mahkemeler tarafından hakkında yakalama emri bulunduğu öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Ş.E. daha sonra sağlık kontrolünden geçirilerek soruşturmanın yürütüldüğü Organize Suçlar Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Ş.E.'nin yakalanmasıyla soruşturma dosyasında firarda olan isim kalmadı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, daha sonra soruşturmayı yürüten Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

AA - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Ferit Gedik İstanbul Maltepe Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title