Haberler

Salihli Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nu Gülşen'le Kutladı

Güncelleme:

Manisa'nın Salihli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü etkinlikleri kapsamında şarkıcı Gülşen konser verdi.

Salihli Kent Meydanı'nda düzenlenen konserde Gülşen, sevilen şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği konsere Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'ın yanı sıra CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Metin Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Yaklaşık 2 saat süren konserde Gülşen sevilen şarkılarını seslendirdi.

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay programda yaptığı konuşmasında, "Bizler bugün ülkemizde alnı açık başı dik dolaşabiliyorsak Kent Meydanlarımızda böyle coşkulu toplantılar konserler düzenleyebiliyorsak hep bir ağızdan şarkılar söyleyebiliyor hep birlikte el ele oyunlar oynayabiliyor isek bir bayramın coşkusunu mutluluğunu aynı ruh ferahlığıyla birlikte yaşayabiliyorsak unutmamalıyız ki bu ilk adımı 19 Mayıs 1919'da "Ya Bağımsızlık ya Ölüm" diye atılan Misak-ı Milli sınırları içerisinde "Vatan bir bütündür bölünemez, parçalanamaz" diye başlatılan Mustafa Kemal'in önderliğinde işgalcilere yedi düvele karşı verilen dünyada tüm ezilen uluslara örnek olmuş şanlı ulusal kurtuluş savaşımız sayesindedir. O savaş sonrası kurulan laik Cumhuriyetimiz sayesindedir. Cumhuriyetin kazanımları sayesindedir. O nedenle kurtuluş yılımızın 91. yıl dönümünde bir kez daha vatanımızı kurtaran, laik Cumhuriyetimizi kuran bizlere çağdaşlığın yolunu açan, varlıklarımızı, konumumuzu, özgür birey ve yurttaş kimliklerimizi borçlu olduğumuz başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, şükranla anıyorum" dedi.

Okay'ın, Gülşen'e çiçek verdiği gecede hava fişek gösterisi yapıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mustafa Uğur Okay Salihli Gülşen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title