Haberler

Gülşen'in Vücudu İçin Tehlike Çanları Çalıyor

Ünlü şarkıcı Gülşen'in son görüntüsü, sevenlerini endişelendirdi. Gülşen'in belindeki sarkma, vücudu için çalan tehlike çanlarının habercisi gibiydi.

Sıfır beden Gülşen'in vücudu için tehlike çanları çalıyor! Önceki akşam bir davete katılan ünlü popçu, giydiği cesur kıyafetiyle yürek hoplattı. Vücudunda hiçbir fazlalık olmayan Gülşen'in bel kısmındaki deri sarkmaları ise şaşkınlık yarattı.

SPOR HOCASI DA UYARMIŞTI!

Gülşen'in bu hali, eski spor hocası Barış Çunguroğlu'nun "Beslenmesini asla onaylamıyorum. Spor yapan insan kendini aç bırakmaz. Beslenmeyle ilgili ciddi sorunları var. Toparlanmazsa bu sorunlar daha ciddi sonuçlara yol açacak" sözlerini de doğrular gibiydi.

SADECE 48 KİLO

Bu arada 48 kilo olan Gülşen, hakkında 'anoreksiya' imasında bulunan spor hocasına dava açmış ancak mahkeme tarafından haksız bulunmuştu.

DERİSİ SARKTI

Aşırı zayıflığıyla bilinen Gülşen, dekolte bir kıyafet giyince bel kısmındaki deri sarkması böyle gözler önüne serildi. Ünlü şarkıcının, bu konuyla ilgili ne yorum yapacağı ise merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülşen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

hoh:

bi de övünmez mi bu sincap vücuduyla. . az haplansın bişeyi kalmaz

89
1
yanıtYanıtla
Dik Başlar:

gülşen bildiğin bi köy varsa git oraya güzel bi bulgur pilavı yaptır , içine 2 parça kemikli et attır. . . yanına da katık. . . 1 ay boyunca bunu ye yanında pekmez turşu da alabilirsin. . . . sonra bak ajanslar nasıl peşinden koşuyo

65
0
yanıtYanıtla
TrMobil-IOS:

Bunu haber yaparak sadece onu uzuyorsunuz.Insanlarin ozel hayatina az saygi gosterin

14
25
yanıtYanıtla
sülo:

hastalıklı gıbı

29
0
yanıtYanıtla
ali:

sıfır beden olacağım diye uğraşırsa o deri ordan sarkan arkadaş. Türk kadını dediğin lokum gibi olmalı sibel can gibi. selülit olsun böyle sarkma olmasın bu ne ya

14
1
yanıtYanıtla
turkMobil-IOS:

kafayi zayif olmakla bozmus

9
1
yanıtYanıtla
Geçer:

Basar parayı yaptırır. Gülşen bile düşünmüyordur ama bize problem oldu bi tarafinin sarkması

9
0
yanıtYanıtla
KANGURU:

VALLA İĞRENÇ GÖZÜKÜYOR , ÇOK ZAYIFLIKTA İYİ DEYİL

9
0
yanıtYanıtla
edebiyatçı:

Sevenlerini endişelendirmişmiş. . endişelenecek başka bi şey kalmadiya tühh sizin haberciliğinize . . çirkindi daha da çirkin olmuş bu gidişle daha çoooook eti sarkar . . .

8
1
yanıtYanıtla
Ceylin:

Sıfır beden sıfır beden diye diye milletin kafasını ütüle di

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title