Haberler

Gülşen'in 'Dan Dan' Şarkısına Ceza Kesildi

Güncelleme:

Daha önce klibindeki cesur sahneler nedeniyle RTÜK tarafından eleştirilen Gülşen, şimdi de şarkı sözlerinden ötürü verilen 14 bin 359 lira idari para cezasıyla sarsıldı.

Klibi nedeniyle RTÜK ile Gülşen arasında "eskort" polemiği başlatan "Dan Dan" şarkısına şimdi de sözlerinden dolayı ceza kesildi. Ocak ayında yayınladığı klip için Dream Türk kanalına 14 bin 359 lira idari para cezası verildi.

"BÜYÜK TEHLİKE ARZ ETMEKTEDİR"

Çocuk ve gençlere intihar mesajı verdiği gerekçesiyle verilen ceza, şu açıklamayla duyuruldu: "Şarkıdaki 'Ya beni gelip alırsın buradan/ Ya da bir ses duyarsın oradan/ Öldürürüm kendimi, dan dan dan' şeklinde ifade edilen sözlerle istediğini elde edemeyince silahla kendini vurma mesajı verilmektedir. Bu söz, özellikle ergenlik çağının bunalımlarını yaşayan çocuklara, problemler karşısında intiharı çözüm olarak göstermesi açısından çok büyük tehlike arz etmektedir.

ZAMAN DİLİMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Bu nedenle yayını yapan kuruluş hakkında; 'Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlaki gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar, bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde yayınlanamaz' ilkesini tekraren ihlali nedeniyle 14 bin 359 lira idari para ceza uygulanmasına karar verildi."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

EMEL:

RTÜK BUNUNLA UĞRAŞACAĞINA EVLENDİRME PROGRAMLARINI KALDIRSA YA YAYINDAN ONLAR DAHA REZİL DAHA BETER

14
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ahahaa ya bu bizim Rtük nasıl bir kurumdur. Dizilerde her şey mübah. Buna mı ceza vermişler :D :D

7
2
yanıtYanıtla
Bu nedir ya:

Ne zararlı bir şey bu ya. Kadın kendini madonna burayı Amerika bizi de küffar sanıyor herhalde. . Çocuklarımızın gençlerimizn o tertemiz dünyası bunların istilasına uğramış şekilde ne yapacağımızı nasıl izahat vereğimizi bilemiyoruz. Bir de örnek almak isteyenler özenenler var ki işite o zaman film kopuyor bizlerde. .

3
0
yanıtYanıtla
gs 31 TR:

dan dan gıdıyorsun

1
0
yanıtYanıtla
şahin:

bu kutsal toprakların havasından, suyundan, kültüründen az çok alakadar olan her düşünceye sahip kardeşlerime sesleniyorum ( Allah, Din düşmanları dışında), içinde bulunduğumuz, maruz kaldığımız bu vaziyetlerin hangi ahlak anlayışında yeri var. . tv, konserlerde bu ahlak yoksunu, haya perdeleri yırtılan, utanma geni yoksunun insanları izlemek, mayamızda, özümüzde, vicdanımzda yara açmıyor mu?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title