Haberler

Gülşehir Ülkü Ocakları'nda Mevlid-i Şerif Programı

Gülşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı tarafından Hocalı Katliamında hayatını kaybedenler ve Ege Üniversitesi’nde hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu için mevlit okutuldu.

Gülşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı tarafından Hocalı Katliamında hayatını kaybedenler ve Ege Üniversitesi'nde hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu için mevlit okutuldu.

Gülşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı binasında gerçekleştirilen programa Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Gülşehir MHP İlçe Başkanı Abdullah Ergen ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayları Mustafa Uğur ve Fazlı Koç, MHP İl Encümen Üyesi Hilmi Ergene, Nevşehir Kamu-Sen İl Başkanı Turgay Çetin, Nevşehir Türk Eğitim Sen Başkanı Tayfur Urgenç ve çok sayıda genç katıldı.

Burada konuşan Gülşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Yaşar Çevirme: "23 yıl önce Hocalı'da Ermeni caniler tarafından soykırıma uğrayan soydaşlarımız ve bu ülküyü ve vatanı yaşatmak için şehit düşen tüm Ülkü şehitlerimizi anmak ve aziz ruhlarına dualar göndermek için toplandık. Şuna inanıyorum ki; hiçbir menfaat beklemeden bu vatanı karşılıksız seven ülkü devleri var olduğu sürece bu bayrak ülkemizin her karışında dalgalanacak, Ezan-ı Muhammed en ücra köyümüzde okunmaya devam edecektir" dedi.

Ülkü Ocağı Başkanı Yaşar Çevirme'nin selamlama konuşmasından sonra Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak, gençler tarafından dualar yapıldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi Nevşehir Gülşehir Yerel Haberler

title