Haberler

Gülse Birsel Yalan Dünya'nın Final Tarihini İlk Kez Açıkladı

Güncelleme:

Yayından kaldırılacağı konuşulan "Yalan Dünya"nın akıbetini dizinin senaristi Birsel, "100'üncü bölümü çektikten sonra böyle bir şey düşünüyoruz" diyerek netleştirdi.

Yalan Dünya'nın biteceği yönündeki iddialara son noktayı koydu. Düşük reyting nedeniyle yayından kaldırılacağı konuşulan "Yalan Dünya"nın akıbetini dizinin senaristi Gülse Birsel açıkladı.

"TADINDA BIRAKMAK LAZIM"

Nişantaşı'nda görüntülenen Gülse Birsel, muhabirlerin "Yalan Dünya bitiyor mu?" sorusuna şöyle yanıt verdi, "100'üncü bölüme kadar çektikten sonra böyle bir şey düşünüyoruz. Her şeyi tadında bırakmak lazım. Bu da ocak ayını rahatlıkla bulur."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gülse Birsel Yalan Dünya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (17)

MutluMobil-ANDROID:

Sevindim bittiğine.Siz elinizde pankart dizi setinde Berkin Elvan teröristine,Gezi eylemlerine destek olursaniz reyting kurbanı olursunuz.Siz sanatçısıniz tatafsiz olmalisiniz.

19
44
yanıtYanıtla
KATIBE HASSALI:

BENCE DEVAM ETMELİ.

27
7
yanıtYanıtla
BİTMESİN:

Bence bitmemeli diğer diziler vay le le vay le le diyerek ağlıyor biraz da komedi olması lazım sürekli ağıyoruz birazda gülelim en azından gülmeyi unutmayalım

28
5
yanıtYanıtla
pis kodum..:

BENCE DEVAM ETMELİ, EKRANDA ÇOK FAZLA KOMEDİ İÇERİKLİ DİZİ YOK, YALAN DÜNYA SUYA SABUNA DOKUNMAYAN ORTA DÜZEY BİR YAPIM. ZATEN AYNI DÜZEYDE BAŞKA DİZİ YOK, OLANLARDA UYDUR KAYDIR.

27
6
yanıtYanıtla
ZyNpMobil-ANDROID:

iyi olur bitsin . daha bitmesi gereken çok dizi var aslında saçma sapan bilindik senaryolar bıktık

8
23
yanıtYanıtla
cerkez:

avrupa yakasinin basarisini yakalayamadi, yine de tskler

21
7
yanıtYanıtla
Mustafa:

Avrupa yakası gibi olamadı. . Olamazda. . .

22
5
yanıtYanıtla
tt:

kurtlar vadisi de bitse keşke

24
3
yanıtYanıtla
Memo:

bence uzun bir süre daha devam etmeli çünkü senaristi ve oyuncuları bu kadar. mı uyumlu olur. tek kelimeyle HARİKA bir dizi

8
6
yanıtYanıtla
vatandaş:

bben sonradan izlemeye başladımçok fazlakarekterdekonuşma bozukluğuvarsıkıcıoluyor haberlerden gülecek yerimiz kalırsa gülüyordukilkgünden reyting belli olmaz

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title