Haberler

Gülse Birsel: Bacaklarım Görünüyor mu?

Güncelleme:

CNN Türk ekranlarında senarist ve oyuncu Gülse Birsel'i konuk eden Mirgün Cabas, programdan önce Birsel'in kendisine "Bacaklarım görünüyor mu?" diye sorduğunu söyledi.

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel katıldığı programa bacaklarıyla damga vurdu. CNN Türk'te Mirgün Cabas'ın sunduğu 'Her Şey' programının canlı yayın konuğu Gülse Birsel oldu.

BACAKLARIM GÖRÜNÜYOR MU?

Gündeme ilişkin konuların da konuşulduğu programda konuşma bir anda Gülse Birsel'in bacaklarına geldi. Mirgün Cabas, programdan önce Birsel'in kendisine "Bacaklarım görünüyor mu?" diye sorduğunu söyledi.

BACAKLARA YAKIN PLAN ÇEKİM

Mirgün Cabas, Gülse Birsel'in çok güzel bir kıyafeti ve çok güzel bir çorabı olduğunu söyledi. Mirgün Cabas'ın "Keşke görebilseydiniz" sözlerinden sonra kameralar Birsel'in bacaklarını gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Medya

Mirgün Cabas Gülse Birsel Medya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

derMobil-ANDROID:

iste ar damari olmayinca her turlu muamele serbest .NAMUSUYLA PARA KAZANAN INSANLAR BUNLAR.

18
2
yanıtYanıtla
Kurdish. Mobil-IOS:

Rezil kadin.

12
8
yanıtYanıtla
himmet:

MEMLEKETİ BEN KURTARACAĞIM DİYOR O BACAKLA KURTARACAK HERHALDE KIZIM O BACAKLAR DAYANMAZ BUNA

15
1
yanıtYanıtla
aa:

soruya bak sorana bakın gundeme bakın uzay bılgı teknolojı cagındayız el alem marsa cıkıyor

16
0
yanıtYanıtla
TERMobil-ANDROID:

utanmazlar hayasizlar terbiyeden nasibini almayan yobaz neslin varlıkları

14
2
yanıtYanıtla
BİZ GÖREMEDİK.:

BİR ŞEY GÖREMEDİK Dİ GÜLSE. . . BİRAZ BU TARAFA DOĞRU DÖNMEN LAZIMDI. . .

14
0
yanıtYanıtla
siverekli Mobil-ANDROID:

yazik yoksunluk bu olsa gerek ????

6
1
yanıtYanıtla
cnn turk mu...Mobil-ANDROID:

sapittilar iyice. milletin colugu cocugu var kardesim herkes sizin fantezilerinize sahit olmak zorunda degil.

3
0
yanıtYanıtla
kamil:

ben gülsenin fikirleriyle değil fiziğiyle ilgileniyorum. .

0
2
yanıtYanıtla
ATATÜRKCÜ:

ne akıllı bacağın varda kendini nimetten sanıyorlar ki

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title