Haberler

Gülşah Alkoçlar'ın Ameliyatı Başarılı Geçti

Güncelleme:

New York'ta göğsündeki kanserli kitle alınan Hülya Koçyiğit'in 45 yaşındaki kızı Gülşah Alkoçlar, başarılı geçen operasyondan sonra ailesiyle mutluluk fotoğrafı çektirdi.

3 Mart'ta New York'ta göğsündeki kanserli kitle alınan Hülya Koçyiğit'in 45 yaşındaki kızı Gülşah Alkoçlar, başarılı geçen operasyondan sonra ailesiyle mutluluk fotoğrafı çektirdi.

AİLESİ DESTEK OLDU

Operasyon öncesi tüm Alkoçlar ailesi ve damatları oyuncu Engin Altan Düzyatan, New York'a gidip Gülşah Alkoçlar'a moral verdi. Pazar günü tüm aile New York sokaklarında kötü günleri geride bırakmanın keyfini çıkardı. Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah'ın objektifine baldızı Aslışah'la eğlenceli pozlar da verdi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Gülşah Alkoçlar Hülya Koçyiğit New York Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (14)

NBmobilWeb@haberler.com:

Ben 21 Senedir Hemsire olarak Görev yapiyorum. Bazilarina cok komik gelir ama ben Hastalari cok seviyorum. Hastalik Insanlarda Zengin-Fakir, güzel-Cirkin, Yasli-Genc, Türk-Alman, Müslüman-Hristiyan tanimiyor. Kanser Hastaligina yakalanan Hastalarin ne cektigini gayet iyi biliriz. Allah hepimize saglik, birbirimizle iyi gecinmemizi nasip etsin su üc günlük Dünyada.

38
1
yanıtYanıtla
Seyhmus artan Mobil-IOS:

Türk doktorumuzun yabancı doktordan neyi eksik diyen hükümetimiz ünlüler Avrupa'da ameliyat neden oluyor sorusuna yanıt bulamıyor

16
8
yanıtYanıtla
AgmobilWeb@haberler.com:

Bilmiyorum ama bu aileyi cok seviyorum kaliteli kendi halinde insanlar ozellikle hulya kocyigit gibi buyuk oyuncumuza cok hayranim keske her oyuncu onun gibi kaliteli hanimefendi olsa

16
4
yanıtYanıtla
ccc Mobil-ANDROID:

Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

18
0
yanıtYanıtla
simarikMobil-ANDROID:

ALLAH YADIMCIN OLSUN

13
1
yanıtYanıtla
Sağlık Teknikeri:

45 yaşındaki kızı Gülşah Alkoçlar derken Hülya Ablanın kızı o kadar yaşlı mıydı :( Allah yardımcı olsun. Acil Şifalar Gülşah Abla.

12
1
yanıtYanıtla
???:

Nasil oluyorda saci dokulmuyor kemoterapiden sonra ? bende kanser hastasiyim 1. kemoterapiden 19 gun sonra saclarim dokulmeye basladi. . . .

6
3
yanıtYanıtla
Ayla BaşkurtMobil-IOS:

büyük geçmiş olsun.

8
1
yanıtYanıtla
mervemobilWeb@haberler.com:

Acil şifalar

7
1
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

HÜLYA KOÇYİĞİT. . . ÇOK GENÇ YAŞTA ŞÖHRETİ YAKALAMIŞ, 23 YAŞINDA FENERLİ ÜNLÜ FUTBOLCU SELİM SOYDAN İLE EVLENMİŞ, SAYGIN MESLEKİ KARİYERİ VE EVLİLİĞİ OLAN BİR SANATÇIMIZDIR. . PEK ÇOK KİŞİ BİLMEZ. SELİM SOYDAN''IN YILLARCA ''KUMAR BORÇLARIN'' ÖDEMEK ZORUNDA KALMIŞ, BİRİKİMLERİNİ SATMAK ZORUNDA KALMIŞTIR. TÜRK SİNEMASININ SEKS FİLMİ FURYASI YAŞADIĞI YILLARDA SIRF PARA KAZANMA UĞRUNA ŞARKICILIK BİLE YAPMAK ZORUNDA KALMIŞTIR. . . TEK ÇOCUKLARI KIZI GÜLŞAH''TA HEM KENDİ KÜÇÜKLÜK, HEMDE ANNE-BABA ŞÖHRETİNİN ETKİSİ VE BASKI ALTINDA KALMADAN DÜZGÜN HAYATLAR YAŞAMIŞLARDIR. . TORUNLARI OLAN İKİ KIZ KARDEŞTE MAGAZİN DÜNYASININ SAÇMA FİGÜRLERİNDEN OLMAMIŞLARDIR. . . HER AİLEDE OLAN RAHATSIZLIKLAR DA OLDUĞU GİBİ ACİL ŞİFALAR DİLERİZ. . HERKESE VE BU AİLEYE DE MUTLULUKLAR DİLERİZ. . .

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title