Haberler

Güloğlu Parfümü Abarttı Çiçek Açtı!

Güncelleme:

Şarkıcı Davut Güloğlu, boynunda oluşan lekelere çok parfüm sıkmasının neden olduğunu söyledi.

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen şarkıcı Davut Güloğlu, önceki gün Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden ünlü şarkıcının boynundaki lekeler dikkat çekti. Davut Güloğlu, bu lekeleri şöyle açıkladı: "Bunlar, kesinlikle bir hastalıktan dolayı çıkmadı. Kullandığım parfümün içindeki bir maddeden kaynaklı bir durummuş. Biz de kullanım dozunu aştığımız için çiçek açtık fakat tedavi görüyorum; sorun yok."

YAPTIĞIM ÇAPKINLIK BEŞİ GEÇMEDİ

Gazetecilerle sohbet eden Davut Güloğlu'nun yanında geçtiğimiz günlerde haklarında aşk dedikoduları çıkan kız arkadaşı da vardı ama ünlü şarkıcı bu dedikoduları yalanladı: "Kendisi benim altı yıllık arkadaşımdır. 15 senede yaptığım çapkınlıkların sayısı beşi geçmemiştir. Zaten kim varsa sizler de biliyorsunuz." Güloğlu, yaz bitmeden bir single çıkaracağını ve şarkının yaza damgasını vuracağından emin olduğunu da sözlerine ekledi.

BERGAMUT ALERJİSİ

Dermatoloji Uzmanı Dr. Neslihan Dolar; Davut Güloğlu'nda aşırı parfüm kullanımı nedeniyle oluşan lekeler hakkında bilgi verdi: "Bu; berloque dermatiti diye isimlendirilen bir tür egzama. Bergamut esansı içeren kolonya veya parfüm kullanımı sonrası güneşe maruz kalan deride meydana gelen bir tür egzamadır. Daha çok yüz ve boyunda görülür. Deride renk değişikliği, lekeler, kızarıklık, kaşıntı gibi belirtilere yol açar ve tedavi edilmezse kalıcı lekelenmelere neden olur. Bu egzamanın oluşumunun önlenmesi için parfümlerin direkt deriye değil; kıyafetlere veya saça sıkılması önerilir."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Davut Güloğlu Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title