Haberler

Gülnar'da Ahmet Günel Yeniden Seçildi

Güncelleme:

Mersin'in Gülnar ilçesinde, kesin olmayan sonuçlara göre MHP Adayı Ahmet Günel yeniden başkanlığa seçildi.

Mersin'in Gülnar ilçesinde, kesin olmayan sonuçlara göre MHP adayı Ahmet Günel yeniden başkanlığa seçildi.

Gülnar Belediye Başkanlığını Ahmet Günel 5.798 oy alarak yeniden seçildi. AK Parti adayı Mehmet Bahar 5.668 oy alarak seçimleri ikinci bitirdi. CHP 2.883 oy alarak seçimleri üçüncü bitirdi. Demokrat Parti adayı Mehmet Kale 2. 231, Saadet Partisi adayı Şeref Işık 388 oy aldı.

Yeniden seçilen Belediye Başkanı Ahmet Günel, belediye düğün salonunda partililerle seçim zaferini kutladı. Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından konuşan Ahmet Günel, "Gülnar halkı bir kez daha bu şerefli görevi bize verdi. Bizde verilen bu emaneti en güzel şekilde değerlendirerek halkımıza hizmet vermek için gece gündüz çalışacağız. Siz değerli hemşehrilerim beni 1999 yılında meclis üyesi seçtiniz. 2002 yılında belediye başkanı oldum. 2004 ve 2009 seçimlerini sizlerin desteği ile kazandım. Yeni çıkan büyükşehir yasası ile belediyelerin mülki alanı ilçe sınırlarıyla değişti. Yani 41 köy ve 4 belde şimdi ilçemizin mahallesi oldu. Toplam 50 mahalleye hizmet vereceğiz. Önce ilçe merkezinin oyları ile yani beş mahallemizin oylarıyla seçiliyorduk. Şimdi toplam 50 mahallenin oyları ile seçildik. Bize destek veren bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bütün mahallerimize eşit hizmet vereceğiz. Gülnar'ın kalkınıp gelişmesini sağlamak için gece gündüz çalışacağız" dedi.

ANAMUR'DA TÜRE, BOZYAZI'DA BALLI, AYDINCIK'TA AKTAN

Mersin'in Anamur ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre MHP adayı Mehmet Türe ile kazandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre baştan sona çekişmeli geçen seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi yüzde 38.30 ( 17.681) oy oranı ile kazandı. Seçimde ikinci parti olan Cumhuriyet Halk Partisi ise yüzde 30.90 (14.235) oy alırken AK Parti ise yüzde 29.60 (13.640) oy oranına ulaştı

30 Mart 2014 Belediye Başkanlığı seçimlerinde Mersin Bozyazı'da MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Ballı, vatandaştan 5 yıllık yönetim için tekrar vize aldı.

Mersin Aydıncık'ta seçimi AK Parti Adayı Ferat Aktan 620 oy farkla kazandı. MHP 2496 oyla 2. parti olurken, CHP 1779 oy aldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmet Günel Mersin Gülnar Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Yusuf ziyayziyacolak@gmail.com:

Tebrikler Güneyin YüzAKı AYDINCIK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title