Haberler

Gülgökçe Korkmaz: "Hiç Güleceğim Yoktu"

Güncelleme:

Kıdemli Mankenlerden sevilen Oyuncu Gülgökçe Korkmaz, 2017' ye girdiğimiz şu aylarda Stand Show 'da iddiasını gösterdi.


Geçtiğimiz günlerde Profilo Afm de kendi yazıp, yönettiği"Hiç Güleceğim Yoktu"adlı 90 dakikalık tek kişilik oyununu sahneledi

Sektördeki açığı ve eksikliği çok iyi analiz eden Korkmaz," Türkiye'de Stand Up yapan bayan yok denilecek kadar az, kendi adıma mutluyum, bir kadın olarak güzel bir iş yaptığımı düşünüyorum."Şeklinde açıklamalarda bulundu. Oyunun içeriğinde hem topluma dair sosyal tespitleri hemde bir kadın olarak karşısına çıkan absürt durumları mizahı bir dille anlatıyor.

Oyunculuğunun yani sıra sahne hakimiyeti , sempatikliği ve medeni cesareti ile izleyen herkesi kendisine hayran bıraktırdı. Şubat ayının 21inde tekrar sahneye çıkmaya hazırlanan güzel oyuncuya şehirdışından da ilgi oldukça fazlaydı. Oyunu izleyen kişiler arasında"Komedi dünyasına dişi bir Cem Yılmaz yetişiyor"fısıltısı hemen yayılmaya başlandı. Daha öncede Alemin Kralı, Osmanlı Tokadı, Aşkın Bedeli gibi çok bilinen dizilerde karakter oyunculukları yapan Gülgökçe, tiyatro eğitimi ve geçmişindeki bütün tecrübelerini harmanlayıp, sahnedeki ustalığını ortaya koyuyor.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Profilo Türkiye Afm Up Magazin Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title