Haberler

Güler Sabancı'dan Başsağlığı Mesajı

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un ölümü iş dünyasında büyük üzüntü yarattı. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Mustafa Koç'un vefatı nedeniyle yayınladığı başsağlığı mesajında şu sözleri kaydetti:

"Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı sevgili dostum Mustafa Koç'un vefatını derin üzüntü ile öğrendim. Ülkemiz iş dünyası çok sevilen, yüce gönüllü ve çok kıymetli bir evladını çok genç yaşta kaybetmiştir. Ekonomimizin ve sanayimizin gelişimine büyük katkıları ve emeği olmuş on binlerce kişiye istihdam yaratmış, vakıf çalışmalarında, toplumsal gelişmede örnek işler gerçekleştirmiş, uluslararası itibarı ile tanınmış sevgili Mustafa Koç'un genç yaşta aramızdan ayrılması hepimiz için büyük kayıptır.

Merhuma Allah'tan rahmet; tüm Koç Ailesi'ne, Koç Topluluğu'na ve ülkemize baş sağlığı ve sabırlar diliyorum."

İKV: TÜRK İŞ DÜNYASI ÖNEMLİ BİR DEĞERİNİ YİTİRDİ

İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu imzasıyla yayınlanan mesajda da, "Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Vehbi Koç'un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türk iş dünyası önemli bir değerini yitirmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileriz. Tüm milletimizin başı sağ olsun" denildi.

TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı da başsağlığı mesajında şöyle dedi:

"Türkiye Genç İşadamları Derneği ve şahsım adına, iş dünyasının ve toplumsal hayatın değerli ismi saygıdeğer Mustafa Koç'u genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Koç Holding gibi bir emaneti teslim alarak uluslararası ölçekte Türkiye'nin gururu haline getiren Koç ailesinin üçüncü nesil başarılı işadamı Mustafa Koç'u, hem iş yaşamındaki başarıları hem de sosyal hayata katkılarıyla her zaman anımsayacağız. İşteki başarısının yanı sıra kazandıklarını Türkiye ile paylaşmayı hedefleyen Koç Grubunun sosyal sorumluluk projelerine de destek veren Mustafa Koç, yaptıklarından çok daha fazlasını yapmak istiyordu. Sadece Mustafa Koç'u değil onun ülkemize kazandırmak istediklerini de kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu vesileyle Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları, Koç Holding camiası, Türk iş dünyası ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz." - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Vehbi Koç Güler Sabancı Koç Holding Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title