Haberler

Güler, Oğlunun Gözaltına Alındığını Televizyondan Öğrendi

Güncelleme:

Hükümet sözcüsü Bülent Arınç, "İçişleri Bakanı Muammer Güler, oğlunun yolsuzluk operasyonunda gözaltına alındığını televizyondan öğrendi." dedi.

Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kurmayları parti genel merkezinde programda olmayan bir toplantı yaptı.

Toplantı sonrası Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, operasyona dair önemli açıklamalarda bulundu. Operasyondan ne emniyetin ne de hükümetin haberinin olmadığını vurgulayan Arınç, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlunun gözaltına alındığını da televizyondan öğrendiğini belirtti.

"BU İŞLERİ YAPANLAR ÜSTÜNE BİLGİ VERMEK ZORUNDA"

Arınç şöyle konuştu: "Bu işi yapanlar diyelim ki emniyetteki şube müdürleridir, şube müdürlerinin bir üstüne bilgi vermesi zorunludur. Şube müdürünün operasyondan müdürleri habersizdir, haber verselerdi önlem alınırlardı diyorlar. Görev ifa edilecek. İsimleri gizli tutabilirsiniz.

İÇİŞLERİ BAKANI OĞLUNUN GÖZALTINA ALINDIĞINI TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİ

Bir İçişleri Bakanı'nın oğlunun gözaltına alındığını televizyondan öğrenmesi kadar acı bir şey olabilir mi? Bazıları hakkında görevleri kötüye kullanması nedeniyle soruşturma açılmıştır ve görev yerleri değiştirilmiştir."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bülent Arınç Türkiye Güncel - Operasyon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

yılmazmuhsin-dag@hotmail.com:

zaten senin gibi bir babadan öyle ogul olur

33
4
yanıtYanıtla
HASAN DOĞANdogancay07@hotmail.com:

GAZCI MUAMMER; GEZİ OLAYLARI SIRASINDA VATANDAŞA 'ÇOCUKLARINIZA SAHİP ÇIKIN' DEMİŞTİN, MAŞALLAH SEN ÇOCUĞUNA BAYA İYİ SAHİP ÇIKMIŞSIN, BAKSANA EVDE TOMAR TOMAR DOLARLAR, EUROLAR!..

29
3
yanıtYanıtla
hakanhakan@gmail.com:

Ee kendisine mi söyleyeceklerdi Bakanım ne yapalım gözaltına alalımmı diyeceklerdi? mantığını şeytana satmış Bülent abi!!!!

25
2
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİburak_kaya52@hotmail.com:

paşalar içeri giderken şakşak alkış yapın kendi oğularınız içeri giderken, işin ucu AKP DOKUNUNCA HERKESİ GÖREVDEN AL... BU ADALET....???

22
4
yanıtYanıtla
şahanmehmet.sahan@windowslive.com:

yeyin anasını satım sofra sızın

20
5
yanıtYanıtla
ŞABAN ÜSTKAYAAds@hotmail.com:

Çocuğundan haberi olmayan adamdan da bakan olacak.Ne kadar doğru tercih değilmi

19
4
yanıtYanıtla
EYLEMeryh@hotmail.com:

demekki paralari elden sen sizdirmissin guler basbakandan gulere gulerden ogluna

18
3
yanıtYanıtla
emeklimevl-t-38611@hotmail.com:

haber verselerdi oğlunu göz altınamı aldırırdın hadibe ordan anınd akayıpederdinyada oğluma dokunmayınderdin dokunduktansonra bile şub emüdürlerini görevdenaldın deselerdiönce adamları açığa alırdın yazıklar olsun kutluyorumo müdürleri görevlerinibaşarıyla yapmışlar amasizingibiadaletsiz kişilerind ekurbanı oldular helalolsuno müdürlere gerçek vatan severlermiş sizin gibi devletisoynanınbabasıolmaktansa varsın görev yerleri değişsin en azından gururlarından ödün vermediler senind egururun vars amuammer güler istif aedersinyad aoğlund aolsa yolsuzlıkların üstün edahad aciddi gidersin amatamtersi şuan yolsuzlukları örtbas etme peşindesinizamaseçim yakın halkta size bir sürpriz yapacak anlamayacaksınızomevkilere halkın oylarıyla gldinizamahalkın parasını soyanları koruyorsunuz halktasiz egereken dersi verecekbuhalk aptal değil ne oldumdemeyecenn eolacağım diyeceksin tansu çiller vatan haini örtülü ödenekten oarayı götürürken 5nisan karralarınıunutmadı

13
3
yanıtYanıtla
atekuzay4800@hotmail.com:

şu adamdaki tipe bak utanmıyorlar ya vay ülkem vay şehitlerim vay vay vay

6
5
yanıtYanıtla
toprak incesozunde@hotmail.com:

adam olaydın o oğlunu meşe sopasıyla meydanda döver sonra defol lan kodese derdin!

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title