Haberler

Güler: "Hizmete Hazırım"

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkan Adayı Hacı Eyüp Güler, “25 yıldır bu teşkilatta hiç bir şey beklemeden, beklentim olmadan çalıştım. Bundan sonra Allah'ın izniyle ben sizlere hizmet etmeye hazırım” dedi.

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkan Adayı Hacı Eyüp Güler, "25 yıldır bu teşkilatta hiç bir şey beklemeden, beklentim olmadan çalıştım. Bundan sonra Allah'ın izniyle ben sizlere hizmet etmeye hazırım" dedi.

18 Mayıs 2014 günü gerçekleşecek olan Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne aday olan Samsun Bakkallar Odası Başkanı Hacı Eyüp Güler, kendisine destek veren Çarşamba, Terme ve Salıpazarı ilçe delegeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Çarşamba Midilli Restoran'da düzenlenen yemekte konuşan Samsun ESOB Başkan Adayı Hacı Eyüp Güler, "83 delege olarak sizleri beni desteklemeye geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Çarşamba, Terme ve Salıpazarı bu kutsal yolda bize destek veriyor. 25 yıldır bu teşkilatta hiç bir şey beklemeden ve beklentim olmadan çalıştım. Kimseye ayrım yapmadan milletvekilliği veya belediye başkanlığı beklemedim. Ben, Allah için hizmet ettim ve bunun gururuyla yaşıyorum. Arkadaşlarımın beni teşvik etmesiyle esnaf ve sanatkar teşkilatıma hizmet etmek için bu yola çıkmıştım. Bundan sonra Allah'ın izniyle ben sizlere hizmet etmeye hazırım" diye konuştu.

Kendisini çıktığı başkan adaylığı yolunda yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Eyüp Güler, "Ben aday değildim ve aklımda yoktu. Ben zaten 23 senedir Samsun Esnaf ve Sanatkarları Kooperatifi başkanlığı yapmaktayım. Çarşambalı olduğum için çarşambadan hiç kopmadım. Samsun'da işi düşen herkese kapım açık ve hizmet ettim. Ben Çarşamba'ya yeni gelmedim. Hepiniz biliyorsunuz ki, ben hep buradayım. Ama yine Allah razı olsun çıktığım bu zorlu yolda, bundan öncesinde de beni yalnız bırakmadınız. Bu yolda da beni yalnız bırakmadınız ben sizin için ölmeye hazırım arkadaşlar" şeklinde konuştu.

Mevcut Başkan Metin Genççakır'ın aday olmayacağını açıklamasının ardından aday olduğunu söyleyen Eyüp Güler, "Bu başkanlık yarışında şu anda mevcut başkanımız bulunmaktadır. Ben aday değildim. Metin Genççakır daha aday olmayacağını söyledi. Ben, Metin Genççakır'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı minnettarım. Kendisi aday olmayacağı için ben aday oldum. O devam etseydi ben aday olmayacaktım. Şunu bilin biz onların ve eski başkanların desteğiyle hep beraber çalışacağız. Benim telefonum 24 saat açık. Beni rahat bırakmayın. Beni koltuğumda rahat bırakmayın. Koşturun ve sık sık bir araya gelelim. Bu teşkilatın güçlü olduğunu bütün Türkiye'ye göstereceğiz. Bizler sizlerin devlet ve hükümetle aranızda köprü olacağız. 18 Mayıs günü ve sonrasında bu kutsal yolda hep beraber yürümeye davet ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Çarşamba İlçesi Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı İsa Acar ise katkı ve katılımlarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

Düzenlenen yemeğe Çarşamba, Terme ve Salıpazarı ilçe delegelerinin yanı sıra Samsun merkez ve diğer ilçelerin kredi kooperatifi ve oda başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samsun Eyüp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title