Haberler

    Güldür Güldür Show'un 104. Bölüm Fragmanı Kahkahaya Boğuyor! –izle

    Efsane kadrosuyla herkesin beğenisini kazanan Güldür Güldür Show bu akşam 104. yeni bölüm fragmanı ile seyirci karşısına geçiyor. Güldür Güldür Show yeni bölümünde de aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya kendisine özgü mizah anlayışı ile yeni bir yaklaşım getirmeye devam ediyor.

    Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özge Borak, Aylin Kontente, Erdem Yener, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Ayşegül Akdemir, Kıvanç Baran Aslan ve Ali Sunal ekibiyle oluşan Güldür Güldür Show yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Show Tv'de..

    GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 104. SON BÖLÜM FRAGMANI

    GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 104. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

    Karşısına hamburgerci açılan, köfteci Hüseyin usta bu yeni duruma alışabilecek mi? Müşterilerini hamburgerciye kaptırmamak için Hüseyin usta ne gibi girişimlerde bulunacak? İbrahim Büyükak'ın köfteci'den şikayeti ne olabilir? Karısı Yeter ile evlilik yıldönümü kutlamak isteyen İsmail, turist Burcu, Nezaket teyze ve bütün taşıma araçlarından korkan İbrahim boğaz altında tur yapan bir denizaltı'da buluşursa neler olur? Denizaltı kaptanı Bahadır mesleğine ne kadar hakim.. Evdeki buzdolabının garanti süresi dolar dolmaz bozulunca yetkili servis çağıran ve yeni bir dolap almamak konusunda ısrar eden Şevket'i, karısı Sinem yeni buzdolabı almaya ikna edebilecek mi? Tasarruf etmek adına dolabı tamir ettirmeye çalışan Şevket gerçekten kara geçebilecek mi?

    Kaymakamın köyü ziyaret edeceğini öğrenen Egeli Köy Muhtarı Bilal ve yardımcısı Fikri, Kaymakama layık bir karşılama yapabilecek mi? Fikri'nin İstanbul'da müzisyen olan yeğeni İbrahim'den karşılamada çalmasını isterse neler olacak? Metal grubuna üye olan İbrahim ve metalci arkadaşları köyde nasıl karşılanacak?

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Aylin Kontente Doğa Rutkay Özge Borak Alper Kul Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title