Haberler

Gülden, Eczacıbaşı ile Nikah Tazeledi

Eczacıbaşı VitrA, Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu ile sözleşme süresini bir sezon daha uzattı.

Eczacıbaşı VitrA, Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu ile sözleşme süresini bir sezon daha uzattı. Gülden, Eczacıbaşı'ndaki 14. sezonuna imza attı.

Türk Voleybolunun tecrübeli ve başarılı liberolarından olan, 2015 Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin "En İyi Liberosu" seçilen Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu, Eczacıbaşı Spor Kulübü'ndeki 14. sezonuna imza attı.

GÜLDEN KAYALAR KUZUBAŞIOĞLU KİMDİR_

Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu, 1980'de Samsun'da doğdu. Voleybola sekiz yaşında başlayan Gülden sırasıyla; Samsun Ladik Spor, Samsun DSİ Atakum Belediyesi, Şanlıurfa Gençlik Spor (ilk birinci lig takımı), Numune Hastanesi takımlarında oynadı. Kuzubaşıoğlu, 2003-2004 sezonundan bu yana Eczacıbaşı Spor Kulübü'nde forma giyiyor.

Eczacıbaşı Spor Kulübü ile dört Türkiye Şampiyonluğu, üç Türkiye Kupası, iki Süper Kupa kazandı ve Türkiye Ligi'nde altı kez "En İyi Libero" ödülünün sahibi oldu. 2015'te Dünya Kulüpler Şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nu elde etti ve Şampiyonlar Ligi'nin "En İyi Liberosu" seçildi, Avrupa'daki diğer başarıları; bir Avrupa Top Teams Kupası üçüncülüğü ve iki Avrupa Şampiyonlar Ligi dördüncülüğü.

Milli Takım başarıları arasında ise 2003'te, Dünya Şampiyonası yedincisi ve Avrupa Şampiyonası ikincisi oldu. Aynı zamanda bu şampiyonanın "En İyi Liberosu" ödülünün sahibi oldu. 2005 Akdeniz Oyunları Şampiyonluğu'nu, 2007 Avrupa Şampiyonası'nda "En İyi Manşet Alan" ödülünü kazandı. 2011 Avrupa üçüncülüğünü, 2012'de; Grand Prix üçüncülüğünü ve turnuvanın "En iyi Manşet Alan" ödülünü kazanırken, aynı sene Türkiye'nin tarihinde ilk kez katıldığı Londra Olimpiyatları kadrosunda yer aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samsun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title