Haberler

Gülcan Hemşire Son Yolculuğuna Uğurlandı

AYDIN'ın Buharkent İlçesi'nde trafik kazasında yaşamını yitiren, gazeteci 41 yaşındaki Gürhan Cem Ulucan'ın hemşire eşi 39 yaşındaki Gülcan Ulucan, görev yaptığı hastanede düzenlenen törenin ardından sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Denizli- Aydın Karayolu Gencelli Mahallesi yakınlarında dün  sabah meydana gelen trafik kazasında; gazeteci Gürhan Cem Ulucan yönetimindeki 09 ND 697 plakalı cip, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada Gürhan Cem Ulucan'ın eşi Gülcan Ulucan, aracın sunroof'undan dışarı fırlayarak öldü. Gürkan Cem Ulucan ve kardeşi Gökhan Ulucan (39) ile Gülcan Ulucan'ın ilk eşinden olan kızları Derin Doğan (4) ve Nehir Doğan (9) ise  yaralandı.

HEMŞİRELERİN GÖZYAŞLARI

Kazada ölen hemşire Gülcan Ulucan için bugün yıllarca görev yaptığı Nazilli Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi. Hemşire arkadaşları gözyaşı döktü. Hastanedeki törenin ardından Gülcan Ulucan'ın cenazesi, Yeni Sinan Camisi avlusuna getirildi. Kazada yaralanan Cem Ulucan ise cenazeye tekerlekli sandalyeyle katılabildi. Eşinin tabutunun karşısında duran Gürhan Cem Ulucan'ın sürekli ağladığı gözlendi. Gürhan Cem Ulucan'ı, gazeteci meslektaşları teselli etmeye çalıştı. Gülcan Ulucan'ın annesi Gülsüm Kale ve babası Adem Kale, kızını kaybetmenin acısını yaşadı. Gürhan Cem Ulucan'ın babası İhsan Ulucan ve Havva Ulcan da gelinlerini kaybetmenin üzüntüsüyle gözyaşı döktü.

Cenaze törenine Gülcan Ulucan'ın ailesi, yakınları, hemşire arkadaşları, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, Aydın Barosu Başkanı Gökhan Bozkurt, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın, basın mensupları ve çok sayıda Nazillili katıldı. Hemşire Ulucan, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından, Nazilli Asri Mezarlıkta toprağa verildi. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Buharkent Nazilli Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title