Haberler

Gülben Ergen'in Evliliğiyle İlgili Çok Ağır Yorum

Güncelleme:

Ünlü sanatçının eski modacısı Mehmet Köymen, Ergen'in evliliğiyle ilgili, "Bir 10 sene sonra yine aynı kahkahalarla nikah masası sahnesini görürüz." yazdı.

2 yıllık televizyoncu sevgilisi Erhan Çelik'le nikah masasına oturan Gülben Ergen, şu günlerde mutluluğun tadını çıkarıyor.

ÇOK AĞIR YORUM YAPTI

Sanat dünyasında azimli ve hırslı kişiliğiyle tanınan Ergen'in 2. kez nikah masasına oturmasıyla ilgili farklı yorumlar da yapılıyor. Bu yorumları yapanlardan biri de Ergen'in eski modacısı Mehmet Köymen. Ünlü modacı Köymen, Şirince'de evlenen Ergen'in nikah masasında kahkaha atarken Nihat Odabaşı'nın çektiği fotoğrafı paylaşıp altına "Her 10 senede bir tekrarlanan sahne... Yalnızca damatlar değişik... Bir 10 sene sonra yine aynı kahkahalarla nikah masası sahnesi görürüz" yazdı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mehmet Köymen Gülben Ergen Erhan Çelik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Adınız Yazıngülgün:

kanal 7 den transfer olan sunucular popüler olmak için kişikliklerini kaybediyorlar

33
2
yanıtYanıtla
sahra:

yazık erhan çelik bununlamı popüler olmaya çalışıyorsun

28
6
yanıtYanıtla
Sema:

Sanatçının ekmeğini yemiş bir terzinin yüreğinden fışkırmış nefret duyguları. . . . . . . . . . Mutluluk dilerim. . . HAYAT SİZİN

22
8
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ YAKUP:

10 sene sonra sıra bende.

16
6
yanıtYanıtla
Leyla Bildik:

evlenmişler ALLAH mutlu etsin modacı reklamını yapmak ve adından konuşulsun diye olumsuz yorumları çok çirkin eyer ki giysilerini dikmeğe devam etmiş olsa bu yorumları yapmaz Gülbeni yere göğe koyamazdı menfaat dünyası .

15
1
yanıtYanıtla
OZLEM.A:

Mademki 10 sure surur neden evleniyorsun gulben bari ondan cocuk yapma ordanda 3 cocuk yaparsan bu yasta nasil bakarsin yas olmus 42 hayatini cocuk yapmakla yipratma sonucta buda seni birakir birak biz sana bir seyler ogretelim gerci ben senden 5 yas kucugum ama 2 cocugum var ve son . noktayi koydum sende boyle yap inanki hayat bizede lazim dusun 6 cocukla nereye gidersin yok tatile gidersen bir anne 6 cocugun kolundan tutarsa o mu hayat kendini dusun cocuk yapma erhan isteseyde bakire bir kizlada evlenirdi ama sen hala anlamadin adamin menfatleri var seni sevdiginden deyil

2
13
yanıtYanıtla
muhammed seven:

çocuk yapmakta sıkıntı yok . babaları farklı o ne olacak bakmak sıkıntı değil çocuklara yazık . . .

yanıt0
yanıt0
HAN:

Bu lavuklar bosuna alti ay icin nikah memurlarini imamlari meskul ediyor findigi öglede kiriyorsunuz böylede

10
1
yanıtYanıtla
aysel:

Géçici HéVés DéğiL. . Hak éDéNé NéFés oLurum. . .

8
1
yanıtYanıtla
gariban:

ya bunlar gibi neudugi belirsizler gundemi mesgul etmekten baska birsey deil bizim yapay basinda bunlari haber diye yaziyor

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title