Haberler

Gülben Ergen, Samsun Tekkeköy'de Coşturdu

Samsun'un Tekkeköy İlçesi yeni Belediye Hizmet Binası'nın temel atma töreni kapsamında düzenlenen konserde sahne alan Gülben Ergen, sevenlerini coşturdu. Ergen, kendisine verilen Tekkeköy Belediyespor formasını giyerek şarkılarını söyledi.

Tekkeköy İlçe Belediyesi yeni hizmet binasının temel atma töreni kapsamında Gülben Ergen konser verdi. Konser öncesinde konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı CHP'li Hayati Tekin, hizmet binasının Karadeniz bölgesinin en güzel belediye binası olacağını belirterek "17 ay sonra bu binayı bitirdiğimiz zaman, açılış kurdelesini de muhteşem törenlerle 19 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştireceğiz" dedi.

Daha sonra sahneye öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibi çıktı. Ardından da bölgede sevilen ses sanatçı Kaptan Yılmaz sahne aldı.

Yaşar Doğu Spor salonunda yaklaşık 10 bin kişi son olarak Gülben Ergen'i izledi. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Gülben Ergen, sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı. Konser arasında Gülben Ergen'e Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin 55 numaralı Tekkeköy Belediyespor forması hediye etti. Başkan Tekin'e teşekkür eden Gülben Erken, konserin geri kalan bölümünü sahne kostümü üzerine giydiği formayla sürdürdü.

(FOTĞRAFLI) - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Hayati Tekin Gülben Ergen Tekkeköy Samsun Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title