Haberler

Gülben Ergen Rektörün Elini Zorla Öptü

Güncelleme:

İstanbul Arel Üniversitesi'nin düzenlediği ödül törenine katılan ünlü sanatçı, kendisine övgüler yağdıran rektörün elini zorla öpünce büyük alkış aldı.

Gülben Ergen, katıldığı ödül töreninde kendisine övgüler yağdıran Prof. Dr. Mehmet Çivi'nin elini zorla öptü.

"EN BEĞENİLEN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ"

İstanbul Arel Üniversitesi Medya ve İletişim Kulübü'nün düzenlediği '4. Medya ve Sanat Ödülleri Töreni' Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapıldı. Gecede, Gülben Ergen, 'En Beğenilen Sosyal Sorumluluk Projesi' ödülünün sahibi oldu.

REKTÖR NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

Üniversitenin rektörü Prof. Dr. Mehmet Çivi, Ergen'e Atatürkçü bir anne olarak övgü yağdırıp, teşekkür edince, sanatçının elini öpmeye çalışması karşısında ne yapacağını şaşırdı. Zorla da olsa Çivi'nin elini öpen Ergen, salondan alkış aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gülben Ergen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

Burcu Mobil-IOS:

Gülben Ergen'i hiç sevmem ama bu çocuklar Gülsün projesiyle o kadar güzel işlere imza Attı ki yiğidi öldür Hakk'ını yeme demişler tebrikler bu konuda

7
12
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

koskoca kadın hiç hoş bir hareket değil

13
6
yanıtYanıtla
Rojbas Mobil-IOS:

Hakarililerden. Ogrenmis saygiyi Hic Olmazsa bu gelecegi kürdlerden ögrenmis

3
15
yanıtYanıtla
ZeynepmobilWeb@haberler.com:

Gerizakali pis Atatürkcu bunun köku israil cirkin nahlet şey bide kucağinada alsaydin pislik mikrop

9
9
yanıtYanıtla
Altan bsMobil-ANDROID:

el öpenlerin çok olsun..

12
4
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

BİRDE ŞU AKP YALAKALIĞINI BIRAKSAN TAM GÖZÜME GİRECEN.

7
8
yanıtYanıtla
ZeynepmobilWeb@haberler.com:

Ne ünlüsu pisliğin teki bu

10
5
yanıtYanıtla
ZeynepmobilWeb@haberler.com:

Zavali rezil kadin beh mide bulandiriyorsun bunu insan yerine koyanlara yuh ve yuh

8
6
yanıtYanıtla
sokaga cikarken,,,,:

sokaga cikarken acaba evinin kapisini kilitlemeyen, , bir insan varmidir, , , ? zenginide fakiride , akilli olan herkes evinin kapisini kilitler, camlarini örter, , cünkü bu bir görevdir, , hirsizlara karsi bir önlemdir, , ne yazik ki, , bazi kadinlar toplum icine cikarken orasini burasini daha cok aciyorlar, , neden acaba, , , ? evinin kapisini kilitliyor fakat üstünü basini ise hep aciyor, , taciz oluncada bas bas bagiriyorlar, , ? kabahatlerini baskasina atmaya ugrasiyorlar, ,

10
3
yanıtYanıtla
ali veli:

iki yalaka bir olmuş gel biraz yalakalık yapalım demişler

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title