Haberler

Gülben Ergen, Kahramanmaraş'ta Anaokulu Açtı

Şarkıcı Gülben Ergen, başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından Kahramanmaraş'ta yaptırılan 2 derslikli Tevfik Sıtkı Bursalı Anaokulu'nun açılışını yaptı.

Şarkıcı Gülben Ergen, başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından Kahramanmaraş'ta yaptırılan 2 derslikli Tevfik Sıtkı Bursalı Anaokulu'nun açılışını yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Çocuklar Gülsün Diye Derneği işbirliği ile kentin Ballıca Mahallesi'nde yaptırılan 2 derslikli Tevfik Sıtkı Bursalı Anaokulu, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Erkan Bulgan, Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı şarkıcı Gülben Ergen ve vatandaşlar katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan açılışta anaokulu öğrencileri tarafından dans gösterisi sahnelendi. Açılışa katılan vatandaşlar ile çocuklar, Gülben Ergen ile fotoğraf çektirebilmek ve imza alabilmek için birbiriyle yarıştı.

Törende konuşan Gülben Ergen, açılışını yapacakları anaokulunu annelere armağan ettiğini belirterek, "Bizim derneğimizin 19'uncu anaokulunu burada açtık. Milli Eğitim Bakanlığı'na ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Beni burada karşılayan bütün annelere bu okulu armağan ediyorum. Kahramanmaraş'tan hiç unutulmayacak anılarla ayrılacağım" dedi.

Konuşmaların ardından Gülben Ergen ve protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesilen okul gezildi. Gülben Ergen, gezdiği sınıflardaki çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Erkan Bulgan, eğitime katkılarından dolayı Gülben Ergen'e teşekkür plaketi ve çeyiz sandığı hediye etti. - Kahramanmaraş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Gülben Ergen Ballıca Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

OFLİ CEMİLoflicemil@hotmail.com:

Niye hep anaokulu? Babaokulu açan yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title