Haberler

Gülben Ergen'i 'Utandıran' Soru

Güncelleme:

Gazetecilere anne olmanın önemini anlatan Gülben Ergen, kendi annesini neden huzurevine yerleştirdiğine cevap veremedi.

Önceki gece Suat Altın İnşaat'ın Kayseri Kadir Has Spor Salonu'nda organize ettiği konserde sahneye çıkan Gülben Ergen burada ilginç açıklamalarda bulundu.

Şehre oğlu Atlas ile birlikte giden Ergen, havaalanında yoğun güvenlik önlemleri altında karşılandı.

DÖRT VIP MİNİBÜS VE 12 KORUMA İLE MEKANA GELDİ

Ünlü yıldız, konser öncesi kalacağı otele dört VIP minibüsten oluşan konvoy ve 12 koruma eşliğinde götürüldü. Konser öncesinde gazetecilerle sohbet eden ünlü şarkıcı, "Uzun bir aradan sonra Kayseri'de olduğum için çok mutluyum" dedi.

ANNELİK ZOR DEDİ AMA ANNESİ İLE İLGİLİ SORUYA CEVAP VERMEDİ

Ergen, bir gazetecinin "Annelik mi yoksa Gülben Ergen olmak mı daha zor?" sorusuna "Annelik daha zor tabii ki" yanıtını verdi. Ardından tecrübeli gazeteci Gülben Ergen'in annesi hakkındaki esas soruyu patlattı. Ünlü yıldız, annesi Gülümser Ergen'in huzurevine yerleşme kararı aldığı yönündeki haberlerle ilgili ise yorum yapmaktan kaçındı.

Daha sonra sahneye çıkan Ergen, 1.5 saat boyunca en sevilen şarkılarını seslendirdi. Sık sık hayranlarının arasında dolaşan Ergen'e Kayserililer büyük ilgi gösterdi.

ŞARKILARA EŞLİK ETTİ

Gülben Ergen, Kayseri'de oğlu Atlas'ı bir an olsun yanından ayırmadı. Konseri sahne kenarından izleyen Atlas, bir ara sahneye çıkarak annesinin şarkılarına eşlik etti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Gülben Ergen Kadir Has Kayseri Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title