Haberler

Gülben Ergen, Erhan Çelik'e Olan Aşkını Anlattı

Güncelleme:

Ergen, Elele dergisine verdiği röportajda eşi Erhan Çelik için "Yaşamın tüm fırtınalarına rağmen istikrarlı sevgisi ve kocaman yüreği beni ona teslim etti" dedi.

İki yıldır aşk yaşadığı Erhan Çelik’le önceki gün Şirince’de evlenen Gülben Ergen, Elele dergisinin Ekim sayısına verdiği röportajda eşiyle ilgili soruları da yanıtladı.

"YÜREĞİ BENİ ONA TESLİM ETTİ"

Ünlü şarkıcı, “Karşınızdaki erkekte neyi bulunca, neyi görünce, ne yaşayınca ‘işte aradığım şey budur’ dediniz?” sorusu üzerine şöyle konuştu: “Erkekte ne aradığım değil de hayattan ne beklediğimi biliyorum artık. Erhan’ın yaşamın tüm fırtınalarına rağmen istikrarlı sevgisi ve kocaman yüreği beni ona teslim etti.”

‘BEN’DEN ‘BİZ’E GEÇİŞ YOLU

“Evlilik bir yaşam sınavı. Tek olabilme sanatı. ‘Ben’den ‘biz’e geçiş yolu. O gecenin hayalindense, bir ömrün hayalini kurmayı severim. Biz aile olmayı seçtik” diyen Gülben Ergen, “Son dönemde sizinle ilgili en çok merak edilen şey aşk hayatınız. Aşk, hayatınızın neresinde, ne şekilde duruyor şu anda?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

“Aşk hayatı değil de ‘aile hayatı’ diyelim. Her ne kadar popüler biri olsam da unutmamam gereken sorumluluklarım var benim. Sevgili, flört halleri yerine ‘eş’ olmak, bizim kendimizden önce evlatlarımıza yıllar boyu anlatacağımız kutsal bir değer.”

İKİMİZ DE BAŞAK BURCUYUZ

Çelik’le başak ve lavantalarla süslü bir mekânda nikâh masasına oturan Ergen, tören için “İkimiz de Başak burcuyuz. Başak, bereket demektir. El buketimiz de başak ve lavantadan oluşuyordu. Her şey o kadar sadeydi ki” dedi.

İlgili Haberler
Kaynak: Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Elele Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

HASAN TAHSİN:

ELEKTRİĞE DOĞALGAZA ZAM GELMİŞ, BUNLAR GÜNLERCE AYNI GEYİK MUHABBETİNİ YAZIP DURUYOR. BİZE NE LAN, AŞIK OLMUŞ DA, MEŞK OLMUŞ DA. . .

31
1
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

boşanmak için ilk adımı atmışlar

24
4
yanıtYanıtla
gözde:

vaaay gülben ergen yine wevlendi acaba kaçıncı evlilik bu bilen söylesin:((

7
7
yanıtYanıtla
..........:

bu çok olduğu için sayamadık cnm:::)))

yanıt0
yanıt0
jale:

bence çok haklısın

yanıt0
yanıt0
SEWİNÇ:

ALLAH mutlu mesud etsin. . .

3
0
yanıtYanıtla
MECNUN WAS HERE:

Aşk deyip gerçek aşkları da kirletiyorlar. .

1
2
yanıtYanıtla
mert kalleş:

BOŞANMAK İÇİN ÖNCE EVLENMEN GERREKİR:::

1
1
yanıtYanıtla
PARA:

İÇİN EVLENİRİM SİZE NE . . !

1
0
yanıtYanıtla
MERT KALLEŞ:

teslimiyetçi miş mnedir bu . . ?kime teslimn olmuş?

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title