Haberler

Gülben Ergen Derneği Hakkında Çıkan Maddi Sıkıntı İddialarına Cevap Verdi

Güncelleme:

Gülben Ergen, 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin maddi sıkıntı içerisinde olduğu yönündeki iddialara Instagram hesabı üzerinden cevap verdi.

Gülben Ergen'in başkanlığını yaptığı 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin Etiler Aytar Caddesi'nde bulunan genel merkezini boşaltıp daireye kiralık tabelası astı. Derneğin gelirleri ve devlet desteğinin azalması nedeniyle Gülben Ergen'in ekonomik olarak zor durumda kaldığı ve bunun için daireyi boşalttığı iddia edildi.

DERNEĞİNİN YAPTIĞI ANAOKULLARININ HARİTASINI PAYLAŞTI

Ergen, iddialara Instagram hesabından yaptığı paylaşımla adeta cevap verdi. Eskişerhir'de derneği tarafından yaptırılan 37'inci anaokulunu açmak için Eskişehir'e hareket eden Gülben Ergen, Instagram'dan okullanırının Türkiye haritası üzerinde yerlerini gösteren bir görseli paylaştı.

İşte Ergen'in Instagram hesabından yaptığı paylaşıma eklediği not:

Bitmek bilmeyen emek dolu yolumuz bu kez Eskişehir'e 37.Anaokulumuzu açmak için... Boş konuşmak yerine ülkeme faydalı olmayı tercih ediyorum... Ülkemin geleceğinin aydınlığının eğitimden geçeceğine inanıyorum.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Eskişehir Instagram Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title