Haberler

Gülben Ergen'den 'Torpilli Hacı' Sözüne Sert Yanıt

Güncelleme:

CHPli Vekil İhsan Özkes'in 'Torpilli hacılar' sözlerine sinirlenen Ergen, Twitter'a "Sizin yerinize eşimden ve benden özür dileyen Kılıçdaroğlu'ndan edep öğrenin." yazdı.

Emekli Müftü ve CHP Milletvekili İhsan Özkes'in, balayında hacca giden Gülben Ergen ve Erhan Çelik çifti için sarfettiği sözlere Gülben Ergen'den yanıt geldi.

ERGEN KÜPLERE BİNDİ, KILIÇDAROĞLU ÖZÜR DİLEDİ

CHP Milletvekili İhsan Özkes'in sözlerine çok sinirlenen Ergen, Twitter'a "Sizin yerinize eşimden ve benden özür dileyen Kılıçdaroğlu'ndan edep öğrenin. Beyninize ve kalbinize hakim olmayı öğrenin" yazdı.

"MALDİVLER'E GİTSEK BÖYLE LİNÇ EDİLMEZDİK"

Ancak Ergen kısa bir süre sonra bu mesajı silerek "Balayı hakkımızı Maldivler'de kullansak bu kadar linç edilmezdik sanırım" diyerek sitem etti.

ÖZKES "TORPİLLİ HACILAR DEMİŞTİ"

Balayında Hacca gitme kararı alan çift, Hacda çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaşmıştı. Fotoğraflar üzerine CHP'li vekil İhsan Özkes böyle tepki göstermişti:

"Hacca gitmek için yıllardır sıra bekleyen en az bir milyon insan varken balayı için hacca giden Erhan Çelik ve Gülben Ergen nasıl gittiler?

İslam "İnsanlar bir tarağın dişleri gibi eşittir" diyor ama Hacca gidişlerde de eşitsizlik ve adaletsizlik var. Gariban haccı torpilli haccı Hacı Gülben! Hacda erkekler adeta kefeni andıran giysiyle Allah huzurunda dünyadan soyutlanıyorlar ve eşitleniyorlar ama bu sadece görünüşte kalıyor. VIP ve sosyete haccı ile sıradan insanlar haccı o kadar belirgin oldu ki, bir de helal para ile haram para haccı, Allah ıslah etsin."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kemal Kılıçdaroğlu Gülben Ergen İhsan Özkes Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (68)

bilgiç:

benim içinmi gittin haca, maldivlere gitseymişte bilmem neymişte, adam doğru söylemiş, türkiyede kaç milyon kişi hac sırası bekliyor, nasıl gittiniz hemen, birde laga, luga yapıyorsun. ben insanın ilk önce geçmişine bakarım, notunu veririm.

45
12
yanıtYanıtla
şadiye:

kimse kusursuz degildir herks dönsün kendine baştan aşa baksınn. . . ama yok başkasını eleştirmek daha kolay ve kul hakkına giriyorsunuz bilinee

52
4
yanıtYanıtla
gülce:

sizler gibi ruhu kirli insanların varlığı bu ülkeyi çıkmaza sürükledi . . . . ibadet ediyor ona bile dil uzatıyorsunuz neyin kafası bu yazık günah be size mi soracak. . önce insan olun

28
27
yanıtYanıtla
elif:

afferin gülbene parayla imanın kimde olduğu hiç belli olmaz boşuna dememişler

32
20
yanıtYanıtla
vatan seven:

zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis size ne kadin hacca gitmisse adammi vurmus evlenmisse size ne kisacasi cekemezlik

20
26
yanıtYanıtla
Susen Es:

Maldivlere parasi olan herkes gidebilyor. Maalesef kutsal topraklara Hac olmak icin para yetmiyor. . . . . sohret ve bir yerlerde tanidik lazim. Kabul edin Gulben hanim. Insallah kismet olupta gidemeyenler icinde dua etmek akliniza gelmistir.

36
9
yanıtYanıtla
Hayret:

Bu ihsan özkesin arkasında namaz kılanların namazlarını tekrar kılmaları lazım bu adam kadar dini bilip dine aykırı hareket eden görmedim

22
21
yanıtYanıtla
Susen Es:

Paranin sesi kutsal topraklarada hos gelmeye basladi. Nicin siradan vatandas istedigi zaman gidemiyor. . . senelerdir bekleyenler var ama sohreti, parasi ve iyi bir makamda dayisi olanlara aksamdan sabaha yol gozukuyor. Ne mutlu onlara. Ote taraftada ayni olurmu . . . . . . . sanmiyorum

18
24
yanıtYanıtla
büşra:

balayı için hacca mı gidilir

29
13
yanıtYanıtla
özel sipariş:

cehennemin dibine de gitse sana ne???

yanıt0
yanıt0
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title