Haberler

Gülben Ergen'den İmali Yanıt

Güncelleme:

Perihan Mağden'in Gülben Ergen'in Hac fotoğraflarına yönelik eleştirilerine, şarkıcı twitter'dan yanıt verdi. Mağden "İlk defa Hacda geçen bir reklam filmi izliyoruz. Gülben Ergen'in imanının kaç desibel olduğunu izlemek zorunda mıyız?" demişti.

İMALI YANIT

"Hatasız kul olmaz hatamla sev beni adlı şarkı bana gelsin. Eleştiriler kabulüm. Ben bir fotoğraf koydum, coştum, içimde tutamadım budur bedeli" diye twitter hesabından mesaj yazan Ergen, bir nevi hatalı olduğunu ima etti.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Perihan Mağden Gülben Ergen Hac Kadın Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

beyın:

insanları dine cok az bile yaklasımı chplılerı huzursuz etmekte ne yazıkkı. . . . gülben ergen cogunluk sızın yanınızda bunlar ınsan bıle deıl. .

2
15
yanıtYanıtla
MORGÜL 58:

KİMSE GÜLBE HNM''IN HACCA NİYE GİTTİĞİNE Bİ ŞEY DEDİĞİYOK, TORPİLLİ GİDİŞİ ELBETTEKİ HER VATANDAŞI RAHATSIZ EDER. .

10
0
yanıtYanıtla
selay:

biktik bu zimbirtilardan

1
0
yanıtYanıtla
ahmed:

Allah c. c kabul etsin heves etmiş kalbin istemiş olabılır ne var ki bunda. . başkaları ibret almalı. sen belkide senın gıbı olanları teşvik ettin emribil mağruf yapmış oldun. . helal olsun hatalı deilsin ıcın rahat olsun

0
1
yanıtYanıtla
SIKINTIM VAR LAN:

BİZ SENİN ÇOŞKUNU BİLİYORUZ. . . ALLAH İSLAH ETTİYSE NE ALA AMA YOK ŞEKİL OLARAK HACDAYSAN BU BİZİ İLGİLENDİRMEZ AMA VAY HALİNE.

1
0
yanıtYanıtla
KAMIL:

LAGA LUGAYI BIRAKIN ALLAH HACILIGINI KABUL ETSIN; GÜNAHLARI INSALLAH AFEDILMISTIR; BUGÜNDEN SONRA TEMIZ SAYFALI OLARAK DEVAM ETMELIKI EMMELINE KAVUSSUN! ALLAH HERKEZE HAC NASIPEGLESIN; DORUYOLU BULSUN! AMIN DEMEYENIN AGZI KURUSUN!

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title