Haberler

Gülben Ergen'den Erhan Çelik'e Duygusal Mesaj

Güncelleme:

Geçtiğimiz gün eşinin doğum gününü oldukça romantik şekilde kutlayan Erhan Çelik'e Gülben Ergen'den aynı şekilde cevap geldi.

Geçtiğimiz gün eşi Gülben Ergen'in doğum gününü 'Doğum da insan için, ölüm de. Sen benim için doğdun, ben senin için ölürüm.' mesajıyla kutlayan Erhan Çelik'e Gülben Ergen'den aynı şekilde yanıt geldi.

"ONLAR BİZİM YAŞAM IŞIĞIMIZ"

Eşi Erhan Çelik'in 38'inci yaşını Instagram'dan kutlayan ünlü şarkıcı paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: "Hayatımızı düğüne çeviren eşim... Orada yanan 'dört' mumun ışığı var ya... İşte onlar bizim yaşam ışığımız. İyi ki doğdun... İyi ki bu denli sevip, bu denli güvendim sana..."

"HER HİSSİN HUZURU İÇİN..."

"Yaşam sırtını yaslamak lüksünü pek sunmuyor insana... Sana huzurla sırtımı yasladığım her hissin huzuru için iyi ki, iyi ki varsın."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

leyla:

gülben zarif ve merhametli bir bayan. erhanla evlendiğinede çok iyi etti. mutluluğu buldu sonunda. . hiç boşanmayacaklar. içimdeki ses öyle diyor. . .

11
13
yanıtYanıtla
'''''''':

nefret ediyorum şu kadından iki yüzlü

21
1
yanıtYanıtla
Mustafa Akbayram:

Gülben ergen bir kez olsun sevimli ve samimi gelmemiştir bana birde rising starda yarışmacılara baktığı küçümseyici tavıra bak sen kimsin ki

17
3
yanıtYanıtla
Seli:

Iki kişinin özelinden bize Neeeeeeeeeeeee.

17
1
yanıtYanıtla
q:

Bunlar aynı evde yaşamıyor mu ,yazıyla haberlesiyorlar.Bunlari biz niye duyuyoruz ve cümle âlem, bu gösteriş kime,niye.

15
0
yanıtYanıtla
ÜNİV:

aşkları bile gösteriş bu sözleri git kocana söyle.

11
3
yanıtYanıtla
yaaa:

cok sinsi bi kadin tehlikeli yaratik

10
1
yanıtYanıtla
tracers:

pislikler !kokuşmuşlar !

9
2
yanıtYanıtla
bahar:

Mutlu insanlar disariya karsi sevgi gosterisi yapmazlar bunlar ne yapsa bizimde haberimiz oluyor erhan celik nasil bu hale geldi anlamiyorum hic beklemezdim bunlar gundemden dusunce evlilikleride biter mutluluklari reklam

11
0
yanıtYanıtla
YORUM:

Odört mum ışığının bildiğim kadarıyla üçü Mustafa Erdoğana ait. Sanki adam babalık yapamıyormuş gibi imalarda bulunmak karşı taraf için hoş değil. Aile olmak daha abartısız ve sade bir şekilde ifade edilebilirdi. Gerksiz gereksiz laflar. . . .

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title