Haberler

Gülben Ergen'den Erhan Çelik'e Duygusal Mesaj

Güncelleme:

Geçtiğimiz gün eşinin doğum gününü oldukça romantik şekilde kutlayan Erhan Çelik'e Gülben Ergen'den aynı şekilde cevap geldi.

Geçtiğimiz gün eşi Gülben Ergen'in doğum gününü 'Doğum da insan için, ölüm de. Sen benim için doğdun, ben senin için ölürüm.' mesajıyla kutlayan Erhan Çelik'e Gülben Ergen'den aynı şekilde yanıt geldi.

"ONLAR BİZİM YAŞAM IŞIĞIMIZ"

Eşi Erhan Çelik'in 38'inci yaşını Instagram'dan kutlayan ünlü şarkıcı paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: "Hayatımızı düğüne çeviren eşim... Orada yanan 'dört' mumun ışığı var ya... İşte onlar bizim yaşam ışığımız. İyi ki doğdun... İyi ki bu denli sevip, bu denli güvendim sana..."

"HER HİSSİN HUZURU İÇİN..."

"Yaşam sırtını yaslamak lüksünü pek sunmuyor insana... Sana huzurla sırtımı yasladığım her hissin huzuru için iyi ki, iyi ki varsın."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Erhan Çelik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (35)

leyla:

gülben zarif ve merhametli bir bayan. erhanla evlendiğinede çok iyi etti. mutluluğu buldu sonunda. . hiç boşanmayacaklar. içimdeki ses öyle diyor. . .

11
13
yanıtYanıtla
'''''''':

nefret ediyorum şu kadından iki yüzlü

21
1
yanıtYanıtla
Mustafa Akbayram:

Gülben ergen bir kez olsun sevimli ve samimi gelmemiştir bana birde rising starda yarışmacılara baktığı küçümseyici tavıra bak sen kimsin ki

17
3
yanıtYanıtla
Seli:

Iki kişinin özelinden bize Neeeeeeeeeeeee.

17
1
yanıtYanıtla
q:

Bunlar aynı evde yaşamıyor mu ,yazıyla haberlesiyorlar.Bunlari biz niye duyuyoruz ve cümle âlem, bu gösteriş kime,niye.

15
0
yanıtYanıtla
ÜNİV:

aşkları bile gösteriş bu sözleri git kocana söyle.

11
3
yanıtYanıtla
yaaa:

cok sinsi bi kadin tehlikeli yaratik

10
1
yanıtYanıtla
tracers:

pislikler !kokuşmuşlar !

9
2
yanıtYanıtla
bahar:

Mutlu insanlar disariya karsi sevgi gosterisi yapmazlar bunlar ne yapsa bizimde haberimiz oluyor erhan celik nasil bu hale geldi anlamiyorum hic beklemezdim bunlar gundemden dusunce evlilikleride biter mutluluklari reklam

11
0
yanıtYanıtla
YORUM:

Odört mum ışığının bildiğim kadarıyla üçü Mustafa Erdoğana ait. Sanki adam babalık yapamıyormuş gibi imalarda bulunmak karşı taraf için hoş değil. Aile olmak daha abartısız ve sade bir şekilde ifade edilebilirdi. Gerksiz gereksiz laflar. . . .

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title