Haberler

Gül Yaprakları İle Cildiniz Arınarak Yenileniyor

Güncelleme:

Hassas ciltlere %100 uygun olarak tasarlanan ve gül yapraklarıyla zenginleştirilen seri, aynı zamanda cildi derinlemesine temizliyor.

NUXE Paris'in doğadan aldığı ilham bu kez kendisini Pétales de Rose (Gül Yaprağı) serisinde gösteriyor. Hassas ciltlere özel tasarlanmış formülü sayesinde cildin temizleme ihtiyacını gideren Pétales de Rose serisi güçlendirici, yumuşatıcı ve yatıştırıcı etkisiyle cildi arındırarak yeniliyor.

Cildi yenileme özelliği de bulunan Pétales de Rose temizleme serisinde her cilt temizleme alışkanlığına hitap eden 7 farklı ürün bulunuyor: Makyaj temizleme suyu ve sütü, hassas tonik losyon, temizleme jeli ve köpüğü, hassas peeling ve hassas maske.

Pétales de Rose temizleme serisinin temel içeriği olan İran kökenli nadide Rose Damascena gülünün özünde bulunan alantoin cildi yatıştırırken, içeriğindeki bitkisel gliserin cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlıyor.

GÜL YAPRAĞI HASSAS YÜZ PEELİNGİ İLE CİLDİNİZİ ARINDIRIN

Ölü hücreleri ve kirleri gideren Pétales de Rose yüz peelingi, içeriğindeki %100 doğal ceviz kabuğu ve liçi partikülleri ile soyucu bir özelliğe sahip. Peeling içerisinde bulunan biberiye özleri ise sağladığı derinlemesine arındırma ile cilt dokusunu düzenliyor.

Nemli yüze hassas masaj hareketleriyle uygulanan ve durulanan Pétales de Rose yüz peelingi komedojenik değil ve paraben içermiyor.


Karma ciltlerde haftada iki kere, kuru ciltlerde de haftada bir kere kullanılması tavsiye edilen Pétales de Rose yüz peelingi gül yapraklarının ferah ve rahatlatıcı kokusuyla benzersiz bir kullanım keyfi vadediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Paris Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title