Haberler

Gül, Ordu ve Giresun İzlenimlerini Takipçileriyle Paylaştı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ordu ve Giresun gezilerindeki izlenimlerini Twiter'daki, hesabından paylaştı.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma ve Cumartesi günleri Ordu ve Giresun'a yaptığı ziyaretleri hatırlatarak, "30 yıldan sonra ilk kez"...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ordu ve Giresun gezilerindeki izlenimlerini Twiter'daki, hesabından paylaştı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma ve Cumartesi günleri Ordu ve Giresun'a yaptığı ziyaretleri hatırlatarak, "30 yıldan sonra ilk kez bir Cumhurbaşkanı ağırlayan iki ilde de büyük coşku vardı" dedi.

Havaalanından Ordu'ya giderken Ünye ve Fatsa'da durduğunu belirten Gül, vatandaşlarla selamlaştığını kaydetti. Ordu ve Giresun denilince akla ilk fındığın geldiğini vurgulan Gül, "Dünya'da üretilen fındığın yüzde 80'i burada yetişiyor" dedi. Ordu'nun meşhur Boztepesi'nden şehrin tüm güzelliğini izlediğini belirten Gül, "Burası yamaç paraşütü için ideal yerlerden birisiymiş" değerlendirmesinde bulundu.

Gül, "Ordu Valiliği önünde büyük bir kalabalık vardı. Hepsine tekrar sevgilerimi iletiyorum" derken, ayrıca şu ifadeleri takipçileriyle paylaştı:

"Ertesi güne beni selamlamak için kıyıya yanaşan Ordulu balıkçı teknelerinin sirenleriyle başladık.

Giresun'a hareketten önce ben de balıkçıları ziyaret ettim. Sohbet ettik, ağları nasıl tamir ettiklerini gördüm.

Ordu ile Giresun arasında yapımı süren havalimanı inşaatını inceledim. Burası, dünyada tamamı deniz üzerine inşa edilen 3. havalimanı olacak. Bu proje ile gurur duydum.

Giresun'un Bulancak ilçesinde yapımı devam eden tamamı taştan yapılan cami zarif mimarisiyle çok etkileyici."

Giresun Valiliği önünde de kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandığını belirten Gül, twiter hesabından Giresun ile ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

"Karadeniz'in sarp coğrafyası ile insanımızın pratik zekası birleşince ilginç çözümler ortaya çıkıyor. Cep telefonları yokken Giresunlular tepeden tepeye ıslık çalarak buldukları 'kuş dili' ile haberleşiyormuş. Kivi de Karadeniz bölgesinin gelir kaynaklarının arasına katıldı. Giresun'da bir bahçede kivi topladım."

Kaynak: ANKA / Güncel

Abdullah Gül Fatsa Ünye Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hafta Sonu Kafeler Boykot Ediliyor: Sosyal Medyada Başlatılan Boykotun Sebepleri Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title