Haberler

Gül Öğrencilerle Buluştu

Güncelleme:

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül'ün, öğrencilerle buluşması sürüyor.

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül'ün, öğrencilerle buluşması sürüyor. Kısa bir süre önce edebiyat Fakültesinin ilk dersine katılan Prof. Dr. Talip Gül, ardından Veteriner Fakültesindeki öğrencilerle buluşarak, ders dinledi.

Ardından öğrencilerle sohbet eden Rektör Gül, başarmanın yolunun çalışmaktan geçtiğini söyledi. Başta aileleri olmak üzere memleketlerinin ve ülkelerinin kendilerinden çok şey beklediğini dile getiren Gül, "Siz gençler bu ülkenin umudusunuz, bu yüzden azimle ve inatla çalışmak zorundasınız" dedi.

"Her Zaman Öğrencilerimizin Yanındayız"

Her daim öğrencilerin yanında olacaklarını kaydeden Gül, her türlü sorunlarında yanı başlarında olduklarını bilmelerini istedi. Hedefleri, projeleri olan her öğrenciyi sonuna kadar desteklediklerini belirten Gül, "Varsa projeleriniz gelin bize her şekilde destek vermeye hazırız. Yeter ki hayallerinizden ve hedeflerinizden vazgeçmeyin. Her zaman arkanızdayız bunu unutmayın" diye konuştu. Daha sonra öğretim elemanlarıyla bir araya gelen Rektör Gül, onların sorunlarını dinleyerek, fakülte bazında yapılacaklar konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title