Haberler

"Güçlü Türkiye için Yerli Yerinde Satınalma"

Güncelleme:

TÜSAYDER tarafından organize edilen VI. Türkiye Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi, "Güçlü Türkiye için Yerli Yerinde Satınalma" teması ile kamu ve özel sektördeki satınalma profesyonellerini buluşturuyor.

6.000 satınalma profesyonelini aynı çatı altında toplayan ve üyelerinin 25 milyar USD'i aşan satınalma karar gücü ile ülke ekonomisine yön veren Satınalma Yöneticileri ve Profesyonelleri Derneği (TÜSAYDER), bu yıl altıncı kez sektörün önde gelen isimlerini buluşturuyor. 03 Aralık 2016 tarihinde İstanbul'daki WOW Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Türkiye Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi, Türkiye'deki ilk 100 ve sektördeki ilk 5 firmanın satınalma yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 500 satınalma profesyonelini bir araya getirecek.

Bu yılki teması "Güçlü Türkiye için Yerli Yerinde Satınalma"olarak belirlenen zirvede Dünya Ekonomisinde Türkiye'nin Satınalma Gücü konusu masaya yatırılacak ve Savunma Sanayi ve Havacılıkta Neden %100 Milli Tedarik, Avrupa'daki Yeni Satınalma Uygulamaları ve Yerlileştirme, Sağlık Sektöründe Ürün Yerlileştirme Çalışmaları, Türkiye Tedarik Girdi Politikaları, Lokalizasyon Adımından Global Persfektife, Türkiye Satınalma Meslek Standartları, Hangi Kalemlerde Yerlileştirmeye Daha Çok İhtiyaç Var, Yerlileştirme Sürecinde İnovatif Teknoloji Entegrasyonu ve Satınalmacılıktan CEO'luğa Giden Yol gibi konu başlıkları ele alınacak. TÜSAYDER, VI. Türkiye Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi kapsamında ayrıca Purchasing Excellence Türkiye 2016 – "En İyi Yerlileştirme Projesi" ödül törenini de gerçekleştirecek.

VI. Türkiye Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi

Tarih: 3 Aralık 2016, Cumartesi 08:00 - 16:30 arasında

Yer: WOW Kongre Merkezi, Yeşilköy – İstanbul

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

İstanbul Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title