Haberler

Güce'de Asfalt Yol Çalışması

Güce Belediyesi, İl Özel İdaresi’nin de desteği ile Giyimli Mahallesi ve Fındıklı köyü arasındaki 9 kilometrelik stabilize yolu asfalt kapladı.

Güce Belediyesi, İl Özel İdaresi'nin de desteği ile Giyimli Mahallesi ve Fındıklı köyü arasındaki 9 kilometrelik stabilize yolu asfalt kapladı.

Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, yıllardır ihmal edilen 9 kilometrelik stabilize yolun Giresun İl Özel İdaresinin de desteği ile asfalta kavuşmasının mahalle sakinleri ve dolmuşçular kadar kendilerini de memnun ettiğini söyledi.

Geçgel, "Asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Göreve geldiğimiz gün ifade ettiğimiz gibi ilçeyi güzelleştirmeye, standardını yükseltmeye gayret edeceğimizi beyan etmiştik. Biz bu şehrin taşına, toprağına, insanına, ağacına hizmet etmeye söz verdik. Bu hizmetlerimiz devam ediyor. Giyimli Mahalle sakinleri artık yapılan bu çalışmalar sonucunda yıllardır özlemle bekledikleri asfalt yola kavuşmuş oldu. İlçemizin büyük sorunu olan yollarımızı bir taraftan genişletip asfaltlarken, bir taraftan da kilitli parke ile kaplayarak vatandaşımızı rahatlatacağız. İlçemizin yollarını adeta yeniden imar edeceğiz" dedi. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Eyüp Aytekin Fındıklı Giresun Güce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title