Haberler

GÜBRETAŞ Faaliyet Raporu'na Uluslararası 3 Altın Ödül Birden

Güncelleme:

GÜBRETAŞ, yıllık finansal raporlamasıyla bu yıl 3 farklı uluslararası değerlendirmede de Altın Ödül'ün sahibi oldu.

Son yıllardaki büyümesiyle dikkat çeken GÜBRETAŞ'ın bu sene yayınlanan Faaliyet Raporu, Stevie Ödülleri olarak da adlandırılan International Business Awards'da "Avrupa'nın en iyi faaliyet raporu" seçilmesinin yanı sıra ARC ve LACP yarışmalarındaki başarısıyla toplam 3 Altın Ödül'ün sahibi oldu.

Şirketin "Bu Topraklara Değer Katıyoruz" konseptiyle Nisan ayında yayımladığı 2013 Faaliyet Raporu, tasarım alanında en prestijli ödüllerden LACP Vision Awards, MerComm ARC Awards ve International Business Awards (IBA) tarafından organize edilen Stevie Awards olmak üzere 3 farklı uluslararası yarışmadan da "altın ödül" kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

"Avrupa'nın en iyi Faaliyet Raporu" ödülü GÜBRETAŞ'a…

Dünyanın en itibarlı yarışmalardan biri olarak kabul edilen ve iş dünyasındaki üstün performansları değerlendiren, dünya çapındaki en geniş katılımlı ödül programlarından International Business Awards kapsamındaki Stevie Ödülleri'nin sonuçları açıklandı. 2002'den beri düzenlenen International Business Awards (IBA) Stevie Ödülü değerlendirmesinde 60'dan fazla ülkeden 3500'ün üzerinde proje yarışırken, "Avrupa'nın en iyi basılı Faaliyet Raporu" kategorisinde Altın Ödül'ün sahibi GÜBRETAŞ oldu.

Beş ana dalda çok sayıda uluslararası markanın dereceye girdiği IBA Stevie Ödülleri, 10 Ekim 2014'te Paris'te düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

Faaliyet Raporlarının Oscar'ı ARC'den de Altın Ödül

GÜBRETAŞ, aynı çalışmayla "Faaliyet Raporlarının Oscar'ı" olarak bilinen ve Amerika merkezli bağımsız MerComm kuruluşu tarafından 28'incisi düzenlenen uluslararası ARC Awards yarışmasında da 31 ülkeden 2000'i aşkın çalışma arasında kendi sektöründe Altın Ödül'ün sahibi oldu. ARC'nin yayınla ilgili değerlendirmesinde, GÜBRETAŞ'ın bu yılki faaliyet raporunun kapak tasarımı, tipografi, finansal veriler ve alışılmışın dışındaki tasarım yaklaşımıyla jürinin büyük beğenisini topladığı belirtildi.

GÜBRETAŞ ayrıca, dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği (LACP) tarafından düzenlenen 2013 Vision Ödülleri'nde de sektör kategorisinde aldığı Altın Ödül'le birlikte ülkeler kategorisinde "Türkiye'nin En İyi 20 Faaliyet Raporu" arasında yer almayı başardı.

Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde hazırlanan GÜBRETAŞ Faaliyet Raporu, çok sayıda uluslararası tasarım ödülü kazanan Graffiti tarafından hazırlandı. Tasarımını Elif Özgüzelbaş'ın üstlendiği projede, İngiliz sanatçı Poul Webb'in resimleri ile İspanyol çizer Juan Hernaz'ın rapor çizdiği illüstrasyonların yanında konsepti desteklemek kullanılan tohum kart da çok beğenildi.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, "Şirket olarak son yıllarda ortaya koyduğumuz dinamik iş anlayışımızı yansıtarak hazırladığımız faaliyet raporlarını her yıl geliştiriyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimize dikkat çekmek için 'Bu Topraklara Değer Katıyoruz' konseptiyle sunulan 2013 Faaliyet Raporumuzun da, hem görsel tasarımı hem de anlatım diliyle uluslararası platformlarda 3 ayrı altın ödül kazandırması bize mutluluk verdi" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title