Haberler

Guardiola'nın Hedefi İlkay Gündoğan

Güncelleme:

Gelecek sezon Manchester City'nin başına geçecek olan Pep Guardiola'nın transfer listesinin ilk sırasında Türk kökenli Alman futbolcu İlkay Gündoğan yer alıyor.

Gelecek sezon İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin başına geçecek olan Teknik Direktör Pep Guardiola, daha takımın başına geçmeden transfer listesini hazırlamaya başladı. Listenin başında ise Türk kökenli Alman futbolcu İlkay Gündoğan yer alıyor.

DORTMUND, 45 MİLYON DOLAR İSTİYOR

Başarılı futbolcu Yaya Toure'nin sezon sonunda İngiliz takımından ayrılacağının açıklanması üzerine, Manchester City gözünü İlkay Gündoğan'a dikti. İngiliz basınında yer alan haberlere göre City, Borussia Dortmund'ta oynayan 25 yaşındaki genç futbolcu için 35 milyon dolar teklif etti. Manchester City'nin bu teklifine sıcak bakmayan Alman takımı, Gündoğan için 45 milyon dolar istiyor.

CITY, AMCA GÜNDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ

İngiliz takımının sportif direktörü Txiki Begiristain'ın, İlkay Gündoğan'ın menajeri olan amcası ile görüştüğü ve vergiler hariç 6 milyon dolar teklif ettiği öne sürüldü. 2017 Haziran ayında sözleşmesi biten Türk asıllı Alman futbolcunun teklife sıcak baktığı da ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İlkay Gündoğan Pep Guardiola Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (4)

MMOM:

Müslüman, İslam Alimleri 3 Cuma üstüste Camii ye gitmeyen nin Mümin liği tartışılır diyorlar. İmkanın varsa her Cuma mutlaka Camii ye git.

4
2
yanıtYanıtla
Gece V Gündüz:

İlkay kendini çok geliştirdi çok iyi bir oyuncu oldu, tam Barça''nın aradığı kan transfer etmeli özellikle İniesta nın yaşı ilerledi gerçi hala iyi ama onun yerine doldurabilecek uzun süreli bir oyuncuya ihtiyaç var. Guardiola futbolda bir marka son paranızı harcayabileceğiniz kadar güvenilir bir teknik adam.

3
0
yanıtYanıtla
bk4:

GUARDİYOLAYI TANIRIM İYİ HOŞ ADAMDIR BEĞENDİYSE ALIR BEĞENMEDİYSE ALMAZ İLKAYDA İYİ ÇOCUKDUR AMA DURUMU MÜSAİT DEĞİL BU ARALAR BEN CE BU TRASFER OLUR :)

3
0
yanıtYanıtla
MaMi______:

GUARDIOLA ALIR IYI VE TEKNIK BIR ADAM İSTERSE RONALDOYU BILE GETIRIR.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title