Haberler

Gtso'dan Yağlıdere'ye Ziyaret

Giresun Ticaret ve Sanayi Odasınca (GTSO) düzenlenen "Devlet Destekleri İlçelere Taşınıyor" toplantısı Yağlıdere ilçesinde yapıldı.

Toplantıya GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ile TKDK, KOSGEB, İŞKUR, DOKA, SGK İl kurum temsilcileri ve uzmanlar katıldı.

Toplantıda oluşturulan danışma masaları ile ilçede faaliyet gösteren işletmeler ve yatırımcı adaylarına devlet destekleri anlatıldı.

Çakırmelikoğlu, yaptığı açıklamada, devletin hibe desteklerini içeren başlıklarla ilgili bilgilendirmeler yapmak ve yeni yatırımlara olanak sağlamak açısından bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

Üyelerin taleplerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Çakırmelikoğlu, şöyle devam etti:

"Bölgenin organik tarım altyapısı ve buna dönük imalat olanaklarını devletimizin hibe teşviklerinden faydalanarak geliştirilmesinin yolunun açılmasını canı gönülden destekliyoruz. Bugün burada güneş enerjisi gibi bir yatırım için çalışma yapan girişimci arkadaşları dahi görmek bizler adına çok önemlidir."

Çakırmelikoğlu, ilçe esnafını da ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu Yağlıdere Giresun İŞKUR Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title