Haberler

GTO'dan, GAİB'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncelleme:

Eyüp Bartık, GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan GAİB Seçimli Olağan Genel Kurulunda, başkanlık görevine seçilen birlik başkanlarına yönelik hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. GTO Meclis Başkanı Ali Yener, GTO Başkanı Eyüp Bartık ve GTO Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan bir heyet GAİB Birlik Başkanlarına yönelik hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplan ve GAİB Genel Sekreteri Salim Kocaer'in hazır bulunduğu ziyarette Gaziantep ve Bölge ihracatı konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. GTO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz, "Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan seçimler sonucunda GAİB bünyesinde bulunan dört birliğimizin yeni yönetim kurulları ve başkanları belirlenmiştir.

Yapılan seçimler sonucunda Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplan, Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sami Konukoğlu, Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya ve Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanlık görevine ben yeniden seçildim. Birliklerimizin yeni yönetim kurullarıyla GAİB yeni bir ivme kazanmış ve belirlenen hedeflerine ulaşabilmek için yoğun bir tempo ile herkes üzerine düşenleri yapmaya başlamıştır. 2023 ihracat hedefimiz olan 30 milyar doları yakalamak için elimizden gelenleri yapacağız ve ortaya konan bu vizyonun Türkiye'nin geleceği olduğu bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. GAİB bünyesinde faaliyet gösteren diğer birliklerimiz ve üyelerinin dünyanın bir çok ülkesine yönelik sürdürdüğü ihracat hamlesinin başarıyla sonuçlanması elbette ülkemizin kalkınması ve gelişmesi kadar sektörlerimizin de büyümesiyle orantılıdır. Hedefimiz dünyanın bütün ülkelerine gitmek ve bu ülkelere ürünlerimizi pazarlamaktır. Ürünlerimizin dünya pazarlarındaki yerinin korunması ve geliştirilmesi için markalaşmanın gerekliliğini bütün üreticilerimiz daha iyi anlamış ve Türkiye'de markalaşma süreci büyük bir hızla devam etmektedir.

Bu sürecin Gaziantep'e yansımasında önemlidir. Bugün dünya pazarlarında Gaziantep markalı bir çok ürün büyük ilgi görmektedir. Markalaşmak ve marka güvenirliliğini arttırmak ihracatın arttırılması için olmazsa olmazların başında gelmektedir." dedi. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık'ta ülke olarak kalkınmanın temeli üretimin yurt içi ve yurt dışı pazarlarda hak ettiği değerlerde satılması olduğunu belirterek oda olarak markalaşmayı desteklediklerini ve ihracatçıların dünya pazarlarında söz sahibi olabilmeleri için üzerlerine düşenleri yapmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Bartık GAİB bünyesinde yapılan seçimler sonucu göreve gelen yeni yönetimleri ve başkanlarını da kutladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gaziantep Ticaret Odası Ali Yener Eyüp Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title