Haberler

GTI'ın Destinasyonu Mısır

GTI, Ocak 2011 tarihi itibariyle başlattığı 2 destinasyona talep büyüyor.

1994 yılında başta Türkiye olmak üzere dünyanın çeşitli destinasyonlarına turist göndermek üzere tamamı Türk sermayesiyle, Düsseldorf'ta faaliyetlerine başlayan GTI, Ocak 2011 tarihi itibariyle başlattığı 2 destinasyona talep büyüyor.

German Sky Airlines uçuşlarıyla, Hurghada'ya hemen hemen her gün, Sharm El Sheikh'e de haftada bir yapılan uçuşlar, gösterilen yoğun ilgi üzerine bir sene daha uzatıldı.

01 Kasım 2011 tarihinde Duesseldorf'tan gerçekleştirilen ilk turda Almanya'dan gelen ilk turist kafilesi, havalimanında coşku ile, danslarla ve çiçeklerle karşılanmıştı.

40 Kişilik Rehber Ekibinin hizmet ettiği turlar için Kahire , Luxor , Çöl Safarisi , Dalış Turları ve Tekne Turları ile turistlere inanılmaz keyifli vakit geçirecekleri bir tatil olanağı sunuluyor. Tüm bu imkanların yanı sıra, önümüzdeki sene itibariyle gerçekleştirilecek olan Nil nehri gemi turları ve tercihe göre 7-10-14 günlük özel paket ülke turlarıyla tatillerin içeriği daha da zenginleştirilecek.

Hava sıcaklığının 30 derece civarında olması bölgeyi cazip hale getirirken, 12 ay boyunca sürecek tur paketler için 150 Otelle anlaşma yapıldı. Halen devam eden çalışmalar sonucunda seneye otel sayısının 250-300'e çıkartılması planlanıyor.

German Travel Int.;

1994 yılında başta Türkiye, dünyanın çeşitli destinasyonlarına turist

göndermek üzere tamamı Türk sermayesiyle, Düsseldorf'ta faaliyetlerine başlamış ve kurulduğu ilk yıl itibari ile sektördeki başarısını kanıtlamıştır. Güvenilir, kaliteli ve tüketici dostu hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren GTI Almanya; bugüne kadar çeşitli destinasyonlara gönderdiği milyonlarca turist ile Almanya turizm sektöründe söz sahibi ve öncü konumdadır.

German Sky Airlines;

Genç bir havayolu kuruluşu olmasına rağmen çok kısa sürede çalışmalarını tamamlayarak ticari faaliyetlerine başlayan German SKY Airlines; Almanya, Düsseldorf merkezli olarak kurulmuştur. Yolcularına ve tur operatörlerine sunduğu hizmet kalitesi ve güven ile havacılık sektöründe öncü yerini almıştır ve Avrupa nın en büyük ve önemli tur operatörlerinin ilk tercihi olmuştur. Alman bayraklı bir havayolu olan German SKY' ın hedefi daha önceden hizmet sunduğu tur operatörü ve müşterilerini Almanya dan kendi uçakları ile Dünyanın her yerine bütün destinasyonlara uçmak, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini sürekli ön planda tutarak müşterilerine emniyetli, güvenilir, dakik ve ekonomik uçuş hizmeti sağlayabilmektedir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title