Haberler

GTB, AK Parti'li Mazıcıoğlu'nu Ağırladı

Güncelleme:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Gaziantep Ticaret Borsasını ziyaret ederek, Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısına katıldı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Gaziantep Ticaret Borsası'nı (GTB) ziyaret ederek, Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'na katıldı.

TBBM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, GTB'nin Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın konuğu oldu.

Toplantının açış konuşmasını yapan GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, Gaziantep'i her zaman en üst düzeyde temsil eden ve Gaziantep'le ilgili tüm çalışmalara gönülden destek veren Milletvekili Mazıcıoğlu'nu aralarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

TBBM Sanayi ve Ticaret Komisyonu Başkanlığına Milletvekili Mazıcıoğlu'nun muhalefet ve iktidar partisi vekillerinin ortak isteğiyle seçildiğini hatırlatan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise, GTB'nin çalışmaları ve ileriye dönük projeleri hakkında bilgiler verdi.

GTB'nin Gaziantep'te önemli projeleri hayata kazandırmayı amaçladığını ifade eden Tiryakioğlu, "Öncelikli hedef olarak 'Et Borsası'nı şehrimize kazandırmak istiyoruz. Bu projemizle ilgili bugün belli bir noktaya gelmiş bulunuyoruz. Öte yandan Lisanslı depoculuk konusunda da çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Yine önemli projelerimizden biri olan 'Ürün İhtisas Borsacılığı'nı da en yakın zamanda Gaziantep'te hizmete girdirmeyi planlıyoruz. Tüm ürünlerimizin elektronik ortamda işlem görmesini sağlayacak bu çalışma için gerekli fizibilite çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

GTB Meclis toplantısına konuk olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu'da, GTB'nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.

Belirtilen projelerin Gaziantepli üreticiler ve işletmeciler adına oldukça sevindirici gelişmeler olduğuna dikkat çeken Mazıcıoğlu, meclis üyelerine yönelik yaptığı konuşmada," Sizler üretmeseydiniz, sizler çalışmasaydınız ve istihdam sağlamasaydınız zaten bu güzellikler bugün Gaziantep'te yaşanıyor olmazdı" dedi.

Toplantı sonrası GTB Başkanı Tiryakioğlu ve Meclis Başkanı Memiş tarafından, Milletvekili Mazıcıoğlu'na günün anısına özel cam işleme vazo hediye edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Borsası Halil Mazıcıoğlu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title