Haberler

Gtb'de, Canlı Hayvan Üretimi ve Yemcilik Semineri Yapılacak

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, üyelerinin bilgilendirilmesi çalışmaları kapsamında 'Canlı Hayvan Üretimi' konusunda eğitim semineri verileceğini söyledi.
Başkan Tiryakioğlu, 3 Aralık 2013 Salı günü...

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, üyelerinin bilgilendirilmesi çalışmaları kapsamında 'Canlı Hayvan Üretimi' konusunda eğitim semineri verileceğini söyledi.

Başkan Tiryakioğlu, 3 Aralık 2013 Salı günü saat 10: 00'da Gaziantep Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda Uludağ Üniversitesi Hayvan Besiciliği Anabilim Dalı Kürsü Başkanı Prof. Dr. İsmet Türkmen tarafından verilecek olan 'Hayvan Beslemenin Döl Verimi Üzerine Etkisi' konulu seminere canlı hayvan üretimi ile ilgilenen sektörün tüm üyelerini beklediklerini söyledi.

Başkan Tiryakioğlu, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Gaziantep, bir zamanlar canlı hayvan sektöründe bölgesinin lider şehriydi. Yalnız zamanla bu konuda kan kaybeden Gaziantep son zamanlarda canlı hayvan sektörüne tekrar ağırlık vermiştir. Bizde Gaziantep Ticaret Borsası olarak sektörün canlanmasına yardımcı olmak ve üreticilerimizin bilinçlenmesine destek olmak adına çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Bu amaçla 3 Aralık Salı günü Borsamızda canlı hayvan üreticileri, yem fabrikaları, ziraat odaları gibi sektörün tüm aktörlerine yönelik olarak kardeş borsamız Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı'nın Gaziantep'te yapmış olduğu bir yatırım olan Matlı Yem A.Ş.'nin de desteğiyle bir eğitim semineri düzenledik. Seminerde Gaziantep'teki canlı hayvan üreticilerinin doğru beslenme teknikleri konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. Prof. Dr. İsmet Türkmen tarafından verilecek olan 'Hayvan Beslemenin Döl Verimi Üzerine Etkisi' konulu seminere canlı hayvan sektörü ile ilgilenen her kesimi bekliyoruz." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Borsası Uludağ Üniversitesi İsmet Türkmen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title