Haberler

Gtb Başkanı Tiryakioğlu, 19 Mayıs Bayramını Kutladı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 96 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan evlatları tarafından Samsun'da yakılan kurtuluş meşalesinin Türk gençliği tarafından aynı azim ve kararlılıkla taşındığını ifade etti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın İstiklal mücadelesinin başladığı tarih olmasının yanı sıra Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyetini gençlere emanet etmesinden dolayı da ayrı bir önem ve ehemmiyet taşıdığına vurgu yapan Tiryakioğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 96. yıl dönümünü milletçe büyük bir onur ve gururla kutluyoruz. Bundan tam 96 yıl önce Samsun'da Atatürk tarafından yakılan kurtuluş meşalesi o dönemde istiklal mücadelemize ışık tuttuğu gibi şimdide güçlü Türkiye hedeflerimize yön vermekte. Atalarımızın kanlarıyla, canlarıyla destan yazarak bizlere emanet ettiği bu topraklarda ülkemizi hep bir adım daha ileri taşıma çabası ve sevdası içerisindeyiz. Bu noktada en büyük güvencemiz olan gençlerimizin iş ve eğitim hayatlarında daha başarılı olarak, yarının Türkiye'sinde daha aktif görevler almalarına olanak sağlamak için çaba sarf etmekteyiz.

Bu nedenle bu özel günü geleceğimizin teminatı gençlerimize armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, tüm halkımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Borsası Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title