Haberler

Gaziantep Borsası 2014'te Haber Sıralamasında İkinci Oldu

Güncelleme:

Gaziantep Ticaret Borsası, Medya Takip Merkezi Ajans Press'in, '2014 yılı gündemde en çok yer alan Ticaret Borsaları araştırmasında ikinci sırada yer aldı.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Medya Takip Merkezi Ajans Press'in, "2014 yılı gündemde en çok yer alan Ticaret Borsaları" araştırmasında ikinci sırada yer aldı.

Türkiye'de faaliyetlerini sürdüren 100 ticaret borsası arasında yapılan medya analizinde, GTB en çok gündeme gelen ilk üç borsa arasına girdi.

Ajans Press tarafından, yaygın, bölgesel ve yerel gazetelerin tek tek incelenmesi sonucu oluşturulan verilerde Gaziantep Ticaret Borsası, 1714 adet farklı mecralarda yayımlanmış haber sayısıyla 2014 yılında medyada en çok gündeme gelen ve konuşulan 2. Ticaret Borsası oldu.

Raporda, Antalya Ticaret Borsası 2192 haberle birinci, Gaziantep Ticaret Borsası 1714 haberle ikinci,,İzmir Ticaret Borsası ise 1679 haber sayısıyla üçüncü olurken, Adana ve Aydın Ticaret Borsaları da 4. ve 5. Sırada yer aldılar.

Tarıma dayalı sanayinin başkenti konumunda olan Gaziantep'in, birçok sektörde Türkiye ihracatının büyük bir bölümünü tek başına karşıladığını ifade eden GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, "Amacımız bu rakamların ve hedeflerimizin artarak büyümesini sağlamak" dedi.

Dünyanın önemli borsaları arasında yer almak için faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydeden Tiryakioğlu, bu bağlamda üyelerimizi ve üreticilerimizi ilgilendiren konuları sürekli gündem de tutmaya çalışıyoruz. Bu konuda bizlere destek veren ulusal ve yerel medya temsilcilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederim "diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Borsası Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title