Haberler

    Gta 5'te Bunu Yaptıysanız Virüs Yemiş Olabilirsiniz

    Her mod eğlenceli olabilir, ama güvenli olmayabilir.

    Mahmut Saral - -

    Rockstar'ın popüler oyunu GTA 5, şu an PC platformunda en çok vakit geçirilen oyunların başında geliyor. Devasa haritası, birçok detayı, güzel grafikleri ve eğlenceli oynanışıyla son yılların en iyi oyunlarından olan GTA 5, tabii ki PC'deki mod desteği sayesinde çok daha eğlenceli ve eşşiz bir hale bürünebiliyor. Biz de zaman zaman yaptığımız haberlerimizde GTA 5 için hazırlanan ilginç modlardan söz ediyoruz. İşte bu modlardan bazıları, sizi bir yandan eğlendirirken bir yandan da özel bilgilerinizi gizlice ele geçiriyor olabilir.


    GTA 5'i düşük özellikli PC'nizde oynayın!


    Bu ay içinde GTA 5 için Angry Planes isimli bir mod yayınlanmıştı. Siz araç sürerek sürekli kaçıyorsunuz ve arkanızdan birçok farklı türde uçak geliyor, sizi bombalıyor, sizi yok etmeye çalışıyor. Aksiyonu yüksek kovalamacalar yaşamanız büyük ihtimal tabii ki. Ama GTAForums'ta bahsedildiğine göre bu modun içinde PC'nize zararlı yazılımlar yükleyen ve özel bilgilerinizi çalabilecek zararlı uygulamalar var.


    Bu sebeple de bu modun indirilmemesi ve indirenlerin de bilgisayarlarını formatlayarak tüm hesap şifrelerini yenilemeleri tavsiye ediliyor.



    Video penceresini göremiyorsanız tıklayın.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title