Haberler

    Gta 5, Ps4'te 1080p Olacak. ya Xbox One Da?

    Rockstar'ın yeni oyunu, PlayStation 4'e bomba gibi geliyor.

    Mahmut Saral - -

    Rockstar Games'in PC, PlayStation 4 (PS4) ve Xbox One (XONE) platformları için geliştirdiği oyunu Grand Theft Auto V (GTA 5) için yeni bilgiler geldi. Resmi PlayStation Dergisi (OPM), son sayısında GTA 5 için tam 10 sayfa ayırdı ve oyunun PS4 sürümü hakkında bilgiler verdi.


    Dergide belirtilenlere göre GTA 5, PS4'te 1080p çözünürlükle çalışacak. Gerek oyun mekaniklerinde, gerek görsellikte, gerek GTA Online tarafında geliştirmeler söz konusu ve 100 kadar da yeni şarkı var. Kısacası dergi, PS4'te görülmüş en iyi oyunlardan bir tanesine hazır olmamızı belirtiyor. Hatta "açık dünya oyun" olarak baktığımızda, belki de en iyisi GTA 5 olacaktır.


    Tabii bu bilgilerin gelmesinin ardından şimdi akıllarda şu soru var: "Acaba bu oyun, Xbox One'da da 1080p mi olacak?"Biliyorsunuz, son dönemde Xbox One sahiplerinin oyun çözünürlükleri konusunda sıkıntıları bulunuyor. Yeni Dragon Age ve PES 2015 gibi oyunlar, Xbox One'da 1080p olmayacak. GTA 5 gibi en çok beklenen oyunlardan bir tanesi de 1080p olarak gelmezse üzüntü yaratabilir.


    GTA 5, PS4 ve XONE için 18 Kasım tarihinde raflarda olacak. Geçtiğimiz sene PS3 ve X360 için çıkan oyun, 27 Ocak 2015 itibarıyla da PC için çıkacak.


    GTA 5 - PS3 inceleme yazısı



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Xbox One Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title