Haberler

Gta 5 ile Hızlı ve Öfkeli Efsane Sahnesi Yeniden Çekildi

Hızlı ve Öfkeli filminde Vin Diesel ve Paul Walker'ın arabayla trenin önünden uçtuğu sahne, GTA 5'e uyarlandı.

hizli-ve-ofkeli-filmindeki-unutulmaz-sahnenin-bir-de-gta-5-versiyonunu-izleyin-705x290

Hızlı ve Öfkeli filminde Vin Diesel ve Paul Walker'ın arabayla trenin önünden uçtuğu sahne, GTA 5'e uyarlandı.

Gta 5'in kodculara ilham kaynağı olması sonucu ortaya çıkan örneklere sürekli bir yenisi ekleniyor. Oyunda o kadar çok uyarlamalar yapıldı ki, artık her gün oyundan yenilik bekliyoruz. Film çekimi sırasında hayatı kaybeden ve aslında ölmediğiyle ilgili  birçok spekülasyonlar yapılan ünlü oyuncu Paul Walker'ın Vin Diesel ile yaklaşmakta olan trenin önünden arabayla uçma sahnesi, film serisinin en güzel, unutulmaz anlarından biridir. Aşağıdaki sahne Youtube'daki DomesticMango kanalı tarafından GTA 5'e uyarlandı.

Vin Diesel ve Paul Walker'ın yüz grafikleri tam olarak benzetilememiş olsa da çok iyi bir çalışma olmuş diye biliriz. Tabi ki buna videoyu izledikten sonra kendiniz karar vereceksiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Paul Walker Vin Diesel Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title