Haberler

GS TV'de Fatih Terim'i Yok Saydılar

Güncelleme:

GS TV'nin hazırladığı şampiyonluk klibinde sarı-kırmızılı takımın başında 6 şampiyonluk yaşayan Fatih Terim'e bir saniye bile yer verilmedi.

Galatasaray'ın resmi televizyonu, kulübün 110 yıllık tarihinde kazanılan 20 şampiyonluğu 5 dakikalık bir klipte sarı-kırmızılı taraftarlara armağan olarak sundu. Ancak bir ayrıntı dikkati çekti.

TERİM'E YER VERİLMEDİ

AMK Spor'da yer alan habere göre; 1961 yılından başlayan ilk şampiyonlukla beraber günümüze kadar bütün şampiyonlukların hikayesi ve teknik direktörler ellerinde kupayla gösterildi. Mustafa Denizli, Jupp Derwall, Mircea Lucescu da bunlardan birkaçıydı. Ancak tek başına Galatasaray'a 6 şampiyonluk getiren Fatih Terim'in bir saniyelik bile görüntüsüne yer verilmemesi şaşkınlık yarattı.

REKOR KIRAN TERİM'İ YOK SAYDILAR

1996-2000 yılları arasında üst üste 4 kez Galatasaray'a şampiyonluk getirerek rekor kıran ardından 2011-2012 ve 2012-2013 yıllarında yine 2 kez kupayı getiren Terim görüntülerde yoktu.

FATİH AKYEL VAR İMPARATOR YOK

Galatasaray'dan olaylı bir şekilde Fenerbahçe'ye giden Fatih Akyel'in kupayı kaldırdığı görüntülerine bile yer verilirken, Terim sadece 2012-2013 yılındaki bütün futbolcularla beraber yer aldığı görüntüde ekrana yansıdı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fatih Akyel Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

fenerbahceli furkanmobilWeb@haberler.com:

işte o kadar değersizsiniz ağlamayın

4
2
yanıtYanıtla
Blackeagle 75 Mobil-IOS:

Bu gs kadar kendi antrönörünü futbolcusunu süründüren yada rezil eden bi takım yok arkadaş. ama gel görki o eski futbolcuları onları şampiyon yaptılar şike yaparak tabi. gs ye karşı oynanan maçlara bi takip edin eski futbolcuları yada antrenörleri maçlarda ya formsuz yada bilerek oynamadılar ama diğerBüyük takımlara çok iyi oynadılar.

3
1
yanıtYanıtla
adı:

BENIM IÇIN TERİM COKTAN TOPRAGA GÖMÜLDÜ AHLAK YOKSUNU EFENDILIK YOKSUNU BU TİPLERİ ADAM YERİNE KOYANLAR UTANSIN.

3
1
yanıtYanıtla
GS:

Teknık dırektorlukte adam gıbı adam kımse haksızlık etmesın hakkını ödeyemeyiz galatasaraylılar olarak

0
4
yanıtYanıtla
KRAL13mobilWeb@haberler.com:

Eeee ne olacaktı yani. Fatih Terim sonsuza kadar Galatasarayın resimlerinde ve videolarında yer mi alacak. Bence doğru yapılmış. Her şampiyonlukta Turgay Şeren, Coşkun Özarı, kaleci Eser vs. daha birçok Galatasaraya büyük emeği olanların hepsine nasıl yer verilecek.Kişiler gelip geçer. Önemli olan GALATASARAYDIR.

2
0
yanıtYanıtla
zaza:

AYIPTIRLAN! AYIP!

0
2
yanıtYanıtla
urfali:

hic sasirmadim iyi oldu yervermedikleri

1
1
yanıtYanıtla
BİTBUL MELÖÖ:

HEPSİ Bİ OYUN. . . . . CİNCON İYİ BİLİR ALİCENGİZ OYUNLARINI VARDIR Bİ HESAPLARI KİTAPLARI KOKUSU ÇIKAR. . . .

1
1
yanıtYanıtla
Föh föh:

Gitti de GS. rahatladı ve Şampiyon oldu. aman aman milli takımın hali belli. O gitsin reza zarrabla poz versin. hım hım kabadayı.

2
0
yanıtYanıtla
SEYYAH:

SİZENE ARKADAŞ YA YOK VERMEMİŞ YOK BİLMEM NE SİZENE. . HEPİNİZE ACISI BÜYÜK ;))

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title