Haberler

Gso Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu Açıklaması

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 78'inci yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ileri görüşlü büyük bir devlet adamı ve büyük bir dünya lideri olduğunu vurgulayarak, önderlik ettiği milli mücadeleyle Türk milletinin kaderini değiştirmenin yanı sıra bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa umut ışığı olduğunu belirtti.

Gerçekleştirdiği inkılaplar ve yaptığı yeniliklerle ülkemizi yeni ufuklara yönelttiğini ifade eden Konukoğlu, Ata'nın gösterdiği gibi toplum olarak çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmanın hatta aşmanın en büyük hedeflerinden birisi olduğunu ifade etti.

GSO Başkanı Konukoğlu, milletimizin tarih boyunca bağımsızlık ve özgürlüğünden öden vermediğinin, her zaman onurlu ve güçlü bir şekilde var olduğunun altını çizerek,"Milli mücadeleyi veren Atatürk ve bütün kahramanlarımız gurur kaynağımızdır. Günümüz dünyasında da birlik ve beraberlik ruhumuzu diri tutmak, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığımızı pekiştirmek her geçen gün daha fazla önem kazanmaktadır. Hepimizin ortak sorumluluğu devletimize, istiklalimize ve istikbalimize sahip çıkarak, uygarlık yarışında geri kalmamak ve bu milli ruhu nesilden nesile taşımaktır. Gaziantepli sanayiciler olarak bizler, Türkiye'nin dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer alması için tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, 78 yıl önce ebediyete uğurladığımız Ulu Önder Atatürk'ü, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz" ifadelerine yer verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Adil Sani Konukoğlu Gaziantep Türkiye Yerel Haberler

title