Haberler

Gsf'den Mavi Kuşlar Seramik Sergisi

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nevin Ayduslu’nun hazırladığı, Mavi Kuşlar isimli seramik sergisi, Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda açıldı.

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nevin Ayduslu'nun hazırladığı, Mavi Kuşlar isimli seramik sergisi, Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu'nda açıldı.

Açılışa, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Çelik, Prof. Dr. Sezai Erçişli, Prof. Dr. Fuat Gündoğdu, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bulat, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Toplamda 21 adet eserin bulunduğu serginin açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Çelik, Atatürk Üniversitesi'nin 60. yılına özel bu tarz çalışmaların devam edeceğini ifade ederek, Güzel Sanatlar Fakültesi'nden çok güzel sergi ve eserler beklediklerini söyledi.

Prof. Dr. Sezai Erçişli ise Atatürk Üniversitesi'ne yeni bir sergi kazandıran Yrd. Doç. Dr. Nevin Ayduslu'ya teşekkür etti.

"Atatürk üniversitesi yöneticileri olarak bu tarz etkinliklerin devamında sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz" diyen Prof. Dr. Fuat Gündoğdu, Ayduslu hocayı verdiği emekten dolayı tebrik etti.

Sergi açılışında kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Yrd. Doç. Dr. Nevin Ayduslu, kuşların aslında insan ruhunun temsilcileri olduğunu vurguladı. Söylemek istediklerini kuşlar üzerinden ifade ettiğini söyleyen Ayduslu, serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Daha sonra misafirler, Mavi Kuşlar Seramik Sergisi'ni gezerek eserleri incelediler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Üniversitesi Fuat Gündoğdu Ayhan Çelik Eğitim Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title