Haberler

    Gs Tv'den Cüneyt Çakır Tepkisi

    Bu sezon yönettiği Galatasaray maçlarının ardından eleştirilere hedef olan Cüneyt Çakır'ın, sarı - kırmızılıların deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmaya atanması camiadan tepki çekti

    Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray deplasmanda Medipol Başakşehir'e konuk olacak. Pazartesi günü oynanacak bu karşılaşmayı ise hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın daha önce yönettiği maçlarda sarı - kırmızılılar aleyhine yaptığı hatalar üzerine eski yöneticilerden Levent Nazifoğlu sert bir açıklama yaparak tecrübeli hakemden rahatsızlıklarını dile getirmişti.

    Medipol Başakşehir maçına da Çakır'ın atanmasıyla Galatasaray, resmi kulüp kanalından ve sosyal medya hesaplarından bu sezon aleyhte yapılan hataların görüntülerini yayınladı.

    Galatasaray Televizyonu'ndan yayınlanan haberde şu ifadelere yer verildi;

    "Galatasaray aleyhine öylesine hatalar yapıldı ki 'Kör parmağım gözüne' deyimi kullanılabilir tabiri caizse. Bu sezon oldukça artan hakem hataları sebebiyle 3 büyükler arasında en fazla puan kaybı yaşayan takım Galatasaray."

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Cüneyt Çakır Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title