Haberler

Gs'li Yönetici: 'Melo'da Kusur Var'

Güncelleme:

Semih Haznedaroğlu, Braga karşısında alınan yenilgiyle gruptan çıkma şansını zora sokan takımın durumunu değerlendirdi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Semih Haznedaroğlu, Şampiyonlar Ligi'nde Braga karşısında alınan yenilgiyle gruptan çıkma şansını zora sokan takımın durumunu değerlendirdi. Radyospor'a katılan Haznedaroğlu, "takımda frikik atışlarını Selçuk İnan kullanmalı" dedi.

YATIRIMI ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN YAPTIK AMA...

Galatasaray'ın başarı için yatırım yaptığını söyleyen Haznedaroğlu, takımın oyunundan memnun olmadığını ifade ederek, "45 bin taraftar Galatasaray'ın galibiyeti için umutluydu ama Braga çok akıllıca oynadı. Grupta oynayacağımız daha dört maç var. Takımın eksikleri olduğu açık bir şekilde görülüyor. Şampiyonlar Ligi'nde başarı için önemli oyuncular aldık. Galatasaray'dan daha iyi oyun bekliyoruz. Galatasaray gruptan çıkamazsa büyük hayal kırıklığı yaşarım" dedi.

MELO'DA KUSUR VAR!

Melo'nun kötü oynadığını savunan Haznedaroğlu, "Melo'nun transferi gecikti. Bu olayda kusur kimin bilmiyorum ama Melo'nun hemen toparlanması gerekiyor. Beklentimiz geçen yılki performansını sahaya sürmesi. İyi olacak diye bekliyoruz" diye konuştu.

FRİKİKLERİ SELÇUK ATMALI

Takımın kazandığı serbest vuruşlarda Selçuk'un geçen yıla oranla bu yıl çok yetersiz olduğunu söyleyen Haznedaroğlu, bu durumun da değişmesi gerektiğini söyledi. Haznedaroğlu, "Burak ve Hamit geldi Selçuk İnan'ın performansı düştü. Takımda bu atışları Selçuk İnan kullanmalı. Geçen yıl çok iyi işler yapan Selçuk bu yıl serbest vuruşlarda bu etkisini kaybetti. Bu duruma Fatih Terim el atmalı" şeklinde konuştu.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Semih Haznedaroğlu Galatasaray Selçuk İnan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title