Haberler

Grup Limit Büyük İlgi Görüyor

Güncelleme:

Osmaniye'de müzik tutkunu 4 öğrenci gencin bir araya gelerek kurduğu Grup Limit büyük ilgi görüyor.

Geçtiğimiz hafta Atatürk İlköğretim Okulu'nda Final Dersanesi öğrencilerini bir konser veren Grup Limit, öğrencileri coşturdu ve uzun süre ayakta alışlandı.

Osmaniye'de Çağrı Gökalp Özcan (Vokal-Lead Gitar),Tufan Ezici (Davul) ve Selçuk Akkuş (Ritm Gitar) tarafından lise yıllarında Osmaniye'de kurulmuş, Alternatif Rock ağırlıklı müzik yapan bir gruptur.

2011 yılında kurulan LİMİT çalışmalarına 3 kişi ile devam ederken, 2012 yılında Arif Yiğit Vural'ın (Bass Gitar) katılımıyla son halini aldı.

Grup, lise yıllarında gördükleri bir dersin konusundan esinlenerek sonsuzluk anlamı da içerdiği için "LİMİT" adını koydu.

Limit, 2011 Fanta Stage Müzik Yarışmasına başvurmuş ve Türkiye genelinde ilk 30 finalistten birisi oldu. Elde ettiği derece sayesinde Marşandiz Stüdyolarında ilk bestesi olan "HERŞEYİMSİN" i kaydetmişti.

Limit, bir çok ünivesite ve lise şenliklerinde sahne almış ayrıca çeşitli organizasyonlara da katıldı.

Grup Limit gerçekten bir harika. Bu grubun gelişmesi ve Türkiye çapında tanınması için hepimize görev düştüğünü ifade edeyim. Osmaniye'de ve bölgede yapılan her türlü organizasyonunuzda Grup Limit'ten faydalanıla bilir. Gerçekten çok mükemmel şarkı seslendiriyorlar. Türkiye'deki bir çok ünlü gruptan daha güzel söylüyorlar. Ama tek eksikleri var o da ünlü değiller. Bizde Başak Gazetesi olarak bu grubun ve gençlerin hak ettiği yere gelmesi için her şeyi yapacağız.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Osmaniye Türkiye Akkuş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title